3 Януари, 2018 07:00 3 990 0

Вашият хороскоп за днес, 03.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения. Ако имате време е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства.

Телец

Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Приятни вести ще повишат настроението ви вечерта.

Близнаци

Няма да ви липсват предизвикателства в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си, не бива да ви подвежда. Не действайте прибързано и не пропилявайте енергията си за маловажни неща.

Рак

Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Любими занимания и хора ще ви помогнат да си повишите настроението.

Лъв

Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока.

Дева

Успешен ден, както на работното място, така и в личен план. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.

Везни

Ще се радвате на сърдечни взаимоотношения както в семейството, така и сред деловите среди. Очертават се добри професионални изяви, които на някои от вас могат да донесат популярност.

Скорпион

Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди.

Стрелец

Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове.

Козирог

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите.

Водолей

Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде полезно. Съветите им ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Риби

Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА