25 Януари, 2018 07:00 4 358 0

Вашият хороскоп а днес, 25.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуация в професионално отношение. Находчивостта ви ще ви помогне.

Телец

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата в професионалната сфера го изискват. Но, именно перфекционизма ще ви помогне да извлечете максимум полза във всички житейски направления.

Близнаци

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания в професионалната сфера, за да можете спокойно да се надявате на повече стабилност в материално отношение през следващите месеци. Не пренебрегвайте потребностите на интимната си половинка.

Рак

Днес с амбициозното си отношение можете да постигнете невероятни върхове в професионалната сфера. Деловите ви сдружения най-вероятно ще започнат да дават положителни резултати. Отлично здраве и тонус.

Лъв

Денят е подходящ за кандидатстване на нов пост, работа или разширяване на професионалната квалификация. Осигурете си достатъчно време, през което да обмислите инициативите си, както и да направите равносметка на цялостното си текущо състояние във финансовата сфера.

Дева

Днес ще успеете да се справите с всичко планувано в професионален и личен план, но е наложително да отделите и достатъчно време за отдих. В любовта мнозина от вас ще стабилизират вече съществуващата интимна връзка.

Везни

Днес проектите ви на работното място ще са в процес на развитие, въпреки мъчителните усилия за постигането на стабилност. Моментът е изключително подходящ за финансови операции и закупуване на недвижими имоти, от които в бъдеще ще увеличите паричните си приходи.

Скорпион

Днес използвайте дипломацията в случай, че влезете в сериозен двубой с недоброжелателен колега. Не демонстрирайте агресия или страх, тъй като нито един от двата варианта няма да ви носи удовлетворение или да ви гарантира успех.

Стрелец

Днес с постоянство ще постигнете много повече на работното място от предварителните си очаквания. Най-вероятно чувството ви за инициативност ще играе градивна роля не само в професионалната, но и във финансовата област.

Козирог

Днес се опитайте да спечелите доверието на началниците си, като поемете отговорност за личните си действия в службата. В случай, че сте си позволили некоректност към делови партньор, началник или колега е напълно възможно да изгубите всичко постигнато до момента.

Водолей

Днес се придържайте към личните си принципи на работното място и спрямо материалните си интереси. Опитайте се да не поемате нови ангажименти, чието реализиране ще е за сметка на времето, което можете да прекарате в компанията на интимната си половинка.

Риби

Днес лоялното ви отношение спрямо колегите си ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота, присъща само за вас, ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА