4 Февруари, 2018 07:00 6 219 0

Вашият хороскоп за днес, 04.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Телец

Днес не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.

Близнаци

Днес ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Рак

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Лъв

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднение в последствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Дева

Денят ви ще бъде натоварен откъм домашна работа. С помощ от вашите близки ще се справите с всичко и настроението ви ще се повиши. Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади и радостни мигове.

Везни

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Скорпион

Днес може да разчитате на добри приходи и на решаване на някои нерешени досега въпроси. Зарадвайте семейството си с малки подаръци. Очаква ви една приятна вечер, в уютна семейна среда. Отлично здраве.

Стрелец

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Козирог

Днес не си оставайте вкъщи, приемете покана за парти, където ще се запознаете с интересна личност. Възможно е и да срещнете любовта на живота си. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи.

Водолей

Днес внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото свободно време. Освободете се от вътрешните си тревоги, защото те няма да ви донесат нищо позитивно. Не отказвайте да помогнете на ваш близък, който има нужда най-вече от психическа подкрепа.

Риби

Днес мнозина от вас ги очакват приятни изненади, поставящи началото на обстоятелства, които ще ви донесат много радост и незабравими мигове. Подкрепата, която ще получите от интимната половинка, ще ви помогне да преодолеете някои свои вътрешни колебания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА