Last news in Fakti

14 Февруари, 2018 11:48 20 100 26

Илиана Раева попиля "Черешката" във Фейсбук

  • илияна раева-
  • черешката на тортата

Илиана Раева не си спести критиките към "Черешката на тортата"

След един от последните епизоди на "Черешката на тортата" мрежата буквално избухна от гневни коментари след грозните сцени снощи в предаването.

Тази седмица на една маса сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева.

Още от началото обаче напрежението ескалира след повечко употреба на алкохол. Нора Недкова и гримьорът Кулагин почти се хванаха за косите, след като леките закачки загрубяха.

Илиана Раева не се сдържа и попари всички - не само участниците в шоуто, но и продуцентите, че и зрителите.

"Какво е ставало в тази “ЧЕРЕШКА”? Явно се е получило на продуцентите, щом всички това коментират( рейтингът...). Що гледате, бе хора?! Като гледате и знаете кого/какво ще гледате, защо се възмущавате след това?!"

След гневния пост заваляха коментари от сорта на:

"Изгледайте го и Вие,ще останете възмутена от така наречените VIP"; "Защото г-жо Раева, това излъчват. Гледаме глупави риалита по националните ТВ. Други като мен гледаме Олимпиада, по други канали, Канал 1 не засяга и 30% от това което се случва в Пьонгчанг. Програмните Директори на всички ТВ са много слаби" и т.н.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Владо

    53 8 Отговор
    По принцип предаването е забавно и го гледам, но още щом видях този `джендър` реших, че тази седмица няма и да прещраквам каналите през него.
    Стига давахте сцена на такива олигофрени бе, хора, нали и вашите деца ги гледат!!!
  • 3 Темерутин

    44 2 Отговор
    Права е Илиана Раева,прав е и Иво Христов!...
  • 4 Пеньо

    46 7 Отговор
    Тъпи предавания за тъпи хора! Демокрация е! Трябва да има и за тъпите! Гледайте с наслада!
  • 5 ББТДУ

    30 1 Отговор
    ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА!

    Няма какво друго да добавя..
  • 6 нешка

    20 19 Отговор
    няма да коментирам черешката на тортата,но този тъп неблагодарен идиот илиана раева като и вида медийните изяви и ми се повръща!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 зрител

    17 0 Отговор
    Кой гледа тези тьпотии
  • 9 зрител

    22 3 Отговор
    Каква черешка когато народа гладува.
  • 10 Валя

    13 1 Отговор
    Не го харесвам!
  • 11 коко

    33 1 Отговор
    Това е толкова загубено предаване,че нямам думи. Хората няма какво да сложат на масата си,пенсионерите гладуват,че да си купят лекарство, защото е важно, 50 - 60 % от населението е на ръба на бедността, а тези продуценти и целият екип си правят едно скапано предаване. Хайде стига толкова. Направете нещо по-стойностно.Стига с тези така наречени "Звезди". Ако това е определение за звезди,бълг.интелегенция ряпа да яде.
  • 12 Дима Костова

    13 0 Отговор
    Не ги гледам изобщо, защото се срамувам от вида им, от глупавото им мислене, а и излъчване. С нищо не впечатляват, по скоро са ми безразлични. Гледам канала с история, но се питам защо няма филми повечко за нашата история и култура. Какъв такъв народ сме, че бързо забравяме и се потапяме, сигурно за забавление, в тази помия, наречена Риалити, чудя се!
  • 13 АнтиЕС

    7 16 Отговор
    Що пишете глупости бе хора?? Пенсионерите гладуват,нямат пари за лекарства,а кой хвърля хилядарки през терасите? Освен това Премиера снощи обяви,че средната заплата е 1200 лв.

    Коментиран от #14

  • 14 Мая

    18 3 Отговор

    До коментар #13 от "АнтиЕС":

    А защо не попиташ тези пенсионери как са ги събирали тези хилядарки? От залъка си. А къде е тази заплата от 1200 лв. , за която Вие говорите? Аз и съпругът ми работим - 24 и 32 год.- и заплатите ни са по 380 и 420 лв. и имаме 2 деца? Защо не помислите с главите си трезво?

    Коментиран от #17

  • 15 В Дочева

    2 3 Отговор
    Хората искат хляб и зрелища.
  • 16 Петър Георгиев

    11 0 Отговор
    Кулагин - поредният психично разстроен човечец, който е за психодиспансер, но вместо това получава ефирно време (да наложи пред подрастващите, че такова поведение и начин на мислене трябва да се считат за нещо нормално) и естествено слава (която в България се изразява в показване по телевизора и ако имаш късмет 2-3ма да те разпознаят на улицата). Аз лично съм твърдо против толерантността към такива "хора".
  • 17 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #14 от "Мая":

    Разборам това, че доходите ви са ниски, но това не отменя факта, че пенсионерите изхвърлят милиони през терасите след телефонно обаждане. Това се корени в народната предразположеност към корупция. И моите родители ми повтаряха, че добра работа без подкуп няма; учеха ме, че е по-добре да взимаш минимална заплата и да не правиш нищо отколкото да се напъваш и да поемаш риск, но да работиш от сутрин до вечер с надеждата, че ще успееш.
    Пожелавам ви да си намерите по-добре платени работи и да си гледате по-спокойно децата и се надявам да правите това в България.
  • 18 зрител

    8 2 Отговор
    арменеца да се засрами
  • 19 пепита

    5 1 Отговор
    изобщо не го гледам това тъпо предаване какво да гледаме пияните им физиономии ли и после как се карат и се подиграват един на друг има и свестни хора между тях но повечето не стават подмолни и лицемерни такива са повечето от тях затова не го гледам
  • 20 Елена

    9 1 Отговор
    Ами като не ви харесва защо го гледате бе хора затова има толкова много програми гледайте каквото ви харесва
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пепа Илиева

    3 4 Отговор
    Телевизионният ефир предлага предавания, които зрителят може да изгледа и след това да коментира. Коментирането на телевизионни предавания от зрителите не означава, че предаванията трябва да бъдат свалени от ефир!
  • 23 случаен

    6 1 Отговор
    Тази Раева пък е на всяка манджа мерудия
  • 24 Марони

    4 0 Отговор
    Трябва да го нарекат предаването"Черешката на българската посредственост на Его пиадестал"Добре правя,че нямам воайорско- сиерджийски наклонности и не го гледам.В БГ грозотата е емблема и продукт на мозъци с болно възприятие.Затова и излъчването им може да бъде само и единствено неприятно!Добре,че ТВ каналите са много...
  • 25 Байчо

    4 1 Отговор
    Мразя Илияна Раева...стана специалист по всичко
  • 26 Злобна лелка

    3 0 Отговор
    Е, как защо го гледаме! Защото сме като тях; това разбираме-това гледаме. По-точно-зяпаме, като някакви човекоподобни. Има сума образователни канали, но те искат мислене, а то не ни е присъщо.