5 Април, 2018 10:45, обновена 5 Април, 2018 10:53 6 761 1

Камелия забрави за голотата (СНИМКИ)

  • камелия-
  • гола-
  • дрехи-
  • стил-
  • мода

Певицата захвърли изрязаните дрешки и заложи на стилна визия

Фолк звездата Камелия забрави за разголените си снимки, с които преди не спираше да пълни профила си в социалните мрежи.

Изпълнителката не се притесняваше да позира, както майка я е родила. Не я тревожеше и мястото на импровизираните фотосесии. Тя качваше фотоси от хотелската си стоя по време на турне, както и от леглото в дома си. Тя дори се включваше на живо по хавлия, току-що излязла от банята и по някои време небрежно разкриваше гледката към бюста си. Певицата може да си го позволи, защото изглежда блестящо и секси и е уверена в това, че изглежда добре, пише HotNews.

В последните месеци обаче в социалните мрежи на снимките Камелия си е направо навлечена, дори в късните вечерни часове, когато пожелава „лека нощ” на феновете си. По участия певицата ходи в черни рокли или флорални костюми, които само загатват прелестите ѝ, но пък са изключително стилни. Фенове предполагат, че Камелия е спряла с провокациите заради „Гласът на България”, където гради имидж на компетентен треньор и отдаден музикален ментор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    5 1 Отговор
    По добре късно отколкото никога е казал народа. Взела си е поука, от съветващите я продуценти.