Last news in Fakti

5 Април, 2018 13:08 2 119 9

Скалата: Навремето бях депресиран и плачех постоянно

  • актьор-
  • кечист-
  • дуейн джонсън-
  • скалата-
  • навремето-
  • депресиран-
  • депресия-
  • плач

Предвид имиджа му мнозина допускат, че Дуейн Джонсън е късметлия и е имал лек живот, но не е така

Скалата: Навремето бях депресиран и плачех постоянно - 1
Снимка: shutterstock

При споменаването на Дуейн Джонсън повечето хората си представят не само преуспелия и високоплатен холивудски актьор, но и "коравия мъжага", подвизавал се като кечист с прякора Скалата.

Предвид имиджа му мнозина допускат, че той е късметлия и е имал лек живот. Зад привидното обаче стои друга истина — Дуейн "Скалата" Джонсън се е борил с тежка депресия в младежките си години, за която и преди е говорил открито, съобщават Контактмюзик.

45-годишният Джонсън никога не се е страхувал да обсъжда трудното си минало — белязано от депресия, травми и живот с майка, бореща със собствените си демони, чийто опит да се самоубие той лично е предотвратил на крехката 15-годишна възраст.

Сега, говорейки отново по темата, Дуейн Джонсън отправя призив към хората, и в частност към мъжете, които обикновено таят болката в себе си, да не се страхуват, защото "никой не е защитен срещу депресия".

"Борбата и болката са реални. Навремето бях съкрушен и депресиран. Бях стигнал до положение, в което не исках да правя нищо, нито да ходя никъде. Плачех постоянно. Отне ми доста време да осъзная, че ключът е да не се страхуваме да говорим открито за проблемите с психичното здраве. Особено мъжете, които са склонни да сдържат болката си", споделя актьорът.

Облягайки се на личната си история, Джонсън напомня на хората, борещи се с психични проблеми, че не са сами, че трябва да говорят открито и да знаят, че за тях има помощ.

"С майка ми намерихме изцеление, но винаги се стремим да обръщаме внимание на чуждата болка, да помагаме и да напомняме на хората, че не са сами", допълва актьорът.

Дуейн Джонсън, освен това не пропусна да благодари в Twitter на феновете за разбирането и подкрепата, които е получил, след като за пореден път е засегнал болезнената тема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иоуееееее

    4 6 Отговор
    И аз знам, че не съм сам, ама не ми дреме. :)
  • 2 Минало заминало

    6 3 Отговор
    Много повече харесвах Трите Хикса.
    Ехей... Преди 17 години какви предавания бяха... Първична сила, Разбиване... Отдавна вече кеча го скапаха, и откъм спортисти, и откъм сценарий... Беше каквото беше, отдавна.
  • 3 FUCK OFF

    13 3 Отговор
    РЕСПЕКТ....

    СКАЛАТА Е ПИЧ....БРАВО !!!
  • 4 Илияна

    4 4 Отговор
    Хайде бе! Ще дам на някой информация, та да ми рови в душата с мръсни лапи, как пък не! Камо ли на повече хора или на света, никога!!! Само Господ трябва да знае и толкоз!

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Righteous

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Илияна":

    Абсолютно вярно, така е. Повечето хора са гадове, които използват споделеното като оръжие срещу теб, поради тяхната низост и слабост. Безсилни, подли, недостойни противници, не приятели. Забиват ти нож в гърба, долните злодеи. То обаче рано или късно им се връща тъпкано.
    Има свестни хора, макар изключително рядко срещани, като игла в купа сено. Ама по-добре и пред тях да си мълчиш, че не се знае после.
  • 6 dsadsa

    1 1 Отговор
    Ако аз си изплача душата всички жени ще ме махнат от приятели, нали...
  • 7 Психолог

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "Илияна":

    Ти сериозно ли? Така се изперква, още преди да си разбрала. Проблемът е ,че трябва да мислиш и за най-близките ти- защото ако изперкаш ,те ще го отнесат. Мислиш ,че като криеш в себе си и не показваш нищо, си много силна? Напротив. Но избора си е личен.

    Коментиран от #8

  • 8 Реалистка

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Психолог":

    Много си зелен още мой, не ти отива да се пишеш на 'психолог', честно.
    И наистина личните и съкровени неща са само за пред Господ Бог, а не за пред хората. Психиката на човек стане ли разграден двор, достояние на околните, всичко отива по дяволите.
    И всеки силен и отговорен човек, който действително го е грижа за близките му, гледа да не ги натоварва излишно. Дори в някои случаи той решава проблема преди те още да са усетили, че е имало такъв. Ето това са истинските хора за пример - интелигентни, морални, етични. Най-лесно е да се проявиш като лигльо/лигла и да се хвърлиш на врата на хората, да търсиш 'нечие силно рамо' и т. н. Хайде, за жена е по-разбираемо, но за мъж е направо недопустимо и жалко. Чест и прави на момичето, че така разсъждава. Не отричам, че всеки се нуждае от утеха и опора, от разбиране и морална подкрепа, напротив, обаче не трябва човек да се превръща в депресиран парцал, търсещ съжаление.
  • 9 Знам ги аз ревливите

    5 3 Отговор
    А пък аз от опит ги знам - хора дето лесно реват са много лоши и непочтени. Липсва им твърдост на духа, липсват им здрави принципи в живота. Това не са добри и благородни хора, за каквито искат да се представят, леейки с лекота крокодилски сълзи. Истината е, че такива мерзавци искат да тормозят другите ако имат възможност, а пред силните на деня се подмазват и угодничат до безобразие. Вярно е също, че когато се чувстват добре, се правят на "важни", не се интересуват от чувствата и проблемите на другите и са абсолютни егоисти до мозъка на костите си. А като им "опре нож до кокала" и изпаднат в затруднено положение, леят безсрамно сълзи и искат всички около тях да бъдат съпричастни и веднага да проявят съчувствие. А после, щом си,"стъпят на краката", почват отново по старому. До следващия път. Накрая стават като лъжливото овчарче.