18 Април, 2018 18:02 2 348 7

Алекс Раева се гмурка на Малдивите (СНИМКИ)

  • алекс раева-
  • гмурка-
  • малдивите-
  • ваканция-
  • подводни снимки-
  • красота
Алекс Раева се гмурка на Малдивите (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Алекс Раева отново се отдаде на хобито си — гмуркането и отново избра една от любимите си дестинации — Малдивите.

Тя се похвали за разпускащата си почивка с няколко снимки в Instagram, на които е запечатала красотите на подводния свят и себе си в неопренов костюм.

Синьо лято🐬 #beach #relax #sun #fun #blue #water #alexraeva #instagood

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 18, 2018 at 5:17am PDT

За преживяванията си тя сподели: "Трудно е да определя, какво изпитвам във водата и какво ме впечатлява. Всяко едно потапяне е респектиращо, вълнуващо и до някаква степен засрамващо. Цялата тази логика и взаимоотношения между съществата понякога дори ме натъжават, защото ние хората сме избягали от тези простички неща, вследствие на материалния живот, който водим. Но в крайна сметка винаги излизам с усмивка от там, защото възможността да се сливаш с този свят и най-вече да го оценяваш, е изключително съкровен и блажен момент!"

Hello my dear 🐳#diving #indianocean #little #whaleshark #amazing #underwater #alexraeva #instagood

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 17, 2018 at 8:13am PDT

Нудибранча (Голохрил охлюв) е от род Коремоноги морски безгръбначни животни от тип Мекотели. Те са роднини на обикновените охлюви, които в процеса на еволюция са се освободили от черупките си и представляват само мускули, органи и кожа. Големината им обикновено е колкото пръст на човешка ръка. Нудибранчовете предуреждават своите врагове с крещящ от цветове външен вид. Повечето от тях живеят около година и после изчезват, защото техните меки телца не оставят никаква следа за живота им. #diving #ocean #divingphoto #underwater #scubadiving #canon #alexraeva #instagood

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 16, 2018 at 12:26am PDT

Трудно е да определя, какво изпитвам във водата и какво ме впечатлява. Всяко едно потапяне е респектиращо, вълнуващо и до някаква степен засрамващо. Цялата тази логика и взаимоотношения между съществата понякога дори ме натъжават, защото ние хората сме избягали от тези простички неща, в следствие на материалния живот, който водим. Но в крайна сметка винаги излизам с усмивка от там, защото възможността да се сливаш с този свят и най-вече да го оценяваш е изключително съкровен и блажен момент! #diving #ocean #divingphoto #passion #love #freedom #alexraeva #instagood #travel

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 15, 2018 at 8:34am PDT

Макар Алекс да не си пада по секси снимките от плажа, тя все пак сподели и няколко, на които е по бански:

#white #sand #beach #relax #fun #swimingsuit #beatsbydre #alexraeva #instagood #music

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 16, 2018 at 6:46am PDT

Миналата зима Алекс, заедно с колежката си водеща на X Factor Мария Игнатова, отново избяга от снега и се спаси под жаркото слънце на Малдивите. Там Раева подари на приятелката си курс по гмуркане, пише "Монитор".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Старец

    6 1 Отговор
    Да хвани да си роди дете ,да гледа хайманата.Ако не може да си роди,да си осинови.

    Коментиран от #2

  • 2 Старец

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Старец":

    Да хване да си роди дете ,да гледа хайманата.Ако не може да си роди,да си осинови.
  • 3 Garrincha

    10 0 Отговор
    Някога, шутовете са се занимавали с музика и театър, за да забавляват царя и царедворците ... и са живели добре - еденийе и пиенийе на корем, клюки ... докато не омръзнат и не им резнат главите !!! И днес шутовете живеят добре ... как се променя света - шутовете станаха царе !
  • 4 Хайл

    3 0 Отговор
    А тая ли е турнала пластмасови бидони на балкона?
  • 5 Гост

    3 0 Отговор
    Брей, таз година всички пластмасови джукли постват вю от някъде там, м/у Сейшелите и Френска Полинезия. Да не обърка някоя посоките, че мъка, мъка... Отиде тренда в ряката!
  • 6 Краен

    4 1 Отговор
    Кой го боли Сапа , къде ходи този миндил !
  • 7 fcgc

    0 0 Отговор
    чудо голямо и аз ходих ма не съм тръгнал да се хваля