Last news in Fakti

10 Май, 2018 11:00 4 372 6

Алекс Раева е в "Страната на чудесата" (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • алекс раева-
  • певица-
  • водеща-
  • екзотична почивка-
  • пътешествие-
  • ваканция-
  • филипини-
  • гмуркане-
  • красота

Певицата отново замина на екзотична почивка и не пропусна да се похвали с красотата, която я заобикаля

Алекс Раева е в "Страната на чудесата" (СНИМКИ + ВИДЕО) - 1
Снимки: Instagram

Алекс Раева се отдаде на едно от любимите си занимания — пътешестването. Този път водещата се озова във Филипините. държи в течение как върви почивката ѝ.

Певицата винаги публикува снимки от своите екзотични пътувания и приключения на страницата си в Instagram. И този път тя остана вярна на традицията си, като не пропуска да зарадва феновете и приятелите си със снимки и видеа, запечатали подвизите ѝ в далечната островна държава.

Алекс Раева е в "Страната на чудесата" (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимки: Instagram

Към една от галериите със снимки, която се появи на страницата ѝ в Instagram тя пише: "Малко дрехи - много спомени".

Малко дрехи-много спомени💙 #travel #instatravel #travaling #aroundtheworld #dream #happiness #instagood #alexraeva #instaphoto

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on May 4, 2018 at 1:32am PDT

Към серията от снимки, публикувани в профила ѝ, Алекс е написала: "Страната на чудесата".

Действително всичко, което е уловил обектива на фотоапарата изглежда приказно. Освен че се радва на златистите плажове и галещите лъчи на слънцето, Раева изследва и морските дълбините, където се среща с най-разнообразни морски обитатели.

Тя е заснела невероятни клипчета с екзотични морски обитатели като рибата Наполеон, която е застрашен вид и както се оказва е сред любимите риби на Раева.

Една от любимките ми🐟... риба- Наполеон. Средно възрастна тежи до 200 кг и е с дължина до 2 метра. Продължителността на живота и е около 50 години. Благодарение на характерения израстък на главата и, който на външен вид прилича на главата на френския император получава името си Риба-Наполеон. Много е любознателна и затова лесно се свързва с човека. Ако често се среща с един и същ човек, тя вече има спомен за него. Тази удивителна риба е включена в Червената книга, но за съжаление, все повече бракониери се занимават с незаконен улов, тъй като месото и е деликатес. Практически няма врагове,с изключение на някои големи видове акули и най-вече Човека, който я поставя сред първите места в списъка с изчезващи видове! #diving #divinglicious #instadive #instadiving #travel #traveling #instatravel #scubadiving #scuba #underwatervideo #underwater #alexraeva #instagood #sea

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on May 4, 2018 at 4:33am PDT

Друго невероятно видео е запечатало сутрешната разходка на една прекрасна китова акула, която плува спокойно, придружавана от ескорт малки рибки в топлите води край бреговете на Филипините.

За никого не е тайна, че родната красавица е страстен почитател на дълбоководното гмуркане и повечето от дестинациите, които посещава, са избрани именно с тази цел - гмуркане.

Това е поредната екзотична ваканция за Алекс през тази година. Наскоро тя се завърна от Малдивите, а през януари бе на Тропиците.

Jungle time🌴#jungle #island #paradise #happyness #alexraeva #travel #traveling

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Apr 27, 2018 at 3:24am PDT


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя и баба ми

    10 1 Отговор
    Ще ходи, само че в обратен ред - сега на тропиците, после на Сейшелите и след това на Малдивите и чак за Нова година във Филипините. Ама пенсията й е голяма - 240 лв. Хубаво ни навирате в носа екзотичните пътешествия на тая и оная, но я ни кажете с какво се занимава тази, че има толкова много пари и същевременно свободно време!
  • 2 месара

    5 1 Отговор
    още една кифла дето обикаля екзотични места. сигурно сама си плаща разходите, а не някой мазен мечо, с дебел портфейл, когото обслужва от "любов"! държавата се напълни с разпоретини!
    като се оригне на какво ли замирисва?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ха-Ха как си е глътнала меха

    1 2 Отговор
    Тва е толкова смешно да си овиснал отсекъде,ма да си гълташ меха за снимка!Доста жалък ход,снимайте се с дрехи.