Last news in Fakti

4 Май, 2018 12:21 4 018 2

Обявеният за нов мъж на Дарина Павлова се оказа...

  • дарина павлова-
  • мъж-
  • годеж-
  • брак-
  • гей

Дарина Павлова няма да се омъжва за красивия италианец

Дарина Павлова не е сгодена за мъжа, с когото я спряга медиите. Оказа се, че хубавецът от Италия вече е казал „Да“ – при това на Сандро Рубини, пиара на Мадам Мулти.

Артуро Гарза, който напоследък все по-често се появява в снимките, в които някогашната актриса позира с типичната си игрива усмивка, голямо деколте и самочувствие на секслъвица, не е онзи милионер, за когото мечтаят повечето от веселите вдовици в международното висше общество, пише „Галерия“.

Но пък със сигурност Артуро не е никак беден – той е експерт в Италианската търговска камара в Мексико. В Рим за него се знае отдавна, че е двойка с Рубини – отговорника на българката в нейните безкрайни връзки с хайлайфа на три континента. Артуро и Сандро са съпрузи.

Романтичните снимки на двойката постоянно се въртят из онлайн пространството. Двамата съпрузи винаги придружават Дарина на светските партита в европейските столици. В началото на бизнес отношенията между Сандро и Мадам Мулти той периодично пишеше под общите им фотоси „Най-красивата двойка в света“.

Приятелството им заякнало още повече, след като Дарина се разделила с актьора Джулио Берути и ближела рани. Гей двойката организирала купон след купон, за да я разсеят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ5

    28 3 Отговор
    Калко е забавна Дарина Павлова ,,ха-----ха------ха направоооо заспивам!--------!------ Що не върне крадените пари които БКП даде на мъжаи? И не купят по едно пиле на пенсионерите за 6 MАЙ?
  • 2 живков

    16 3 Отговор
    Тая уруспия няма ли да я питат кога ще връщат парите