Last news in Fakti

6 Май, 2018 14:04 7 772 4

Защо Ангел направи скандалната песен със Сузанита?

  • скандал-
  • песен-
  • сузанита и ангел-
  • к'во става брат-
  • сузанита-
  • ангел

След бурни дебати и проверки на държавни агенции, Ангел обясни причината за скандала около "К'во става, брат"

Защо Ангел направи скандалната песен със Сузанита? - 1

Сузанита създаде поредния скандал с новото парче, в което участва. Това като че ли се превръща в запазена марка на непълнолетната изпълнителка, която до момента има няколко песни, почти всички съвместни проекти с други изпълнители като Андрея, Крум и Каската.

В новата песен, 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад си партнира с певеца Ангел, а клипът към нея стана причина за вълна от възмущение и дори стигна до държавни институции като Агенция за закрила на детето и СЕМ.

Агенцията за закрила на детето реши да проверява случая.

СЕМ се сезираха, след като граждани подадоха сигнал, че в клипа има нецензурно съдържание.

Тази сутрин в студиото на "Събуди се" трябваше да гостуват скандалната млада певица и фолк изпълнителят, за да разкажат за клипа, около който се вдигна жестоката шумотевица.

Сузанита обаче, реши да върже тенекия на Ангел.

„Нещо се е случило или е нямала възможност. И аз съм изненадан“, коментира той отсъствието на момичето.

Ангел призна, че скандалът в песента "К'во става, брат" е търсен.

„Очакваше се, че ще има хейт, но не чак такъв“, каза той, отговаряйки на въпроса дали е очаквал, че ще има такива скандали около клипа им.

„Да, тя е на 15 години и се опасявахме за това как може да се развият нещата, но клипът сам по себе си говори. Ако кажа, че не сме търсили скандал ще излъжа. Ама тя Сузанита още от преди си е скандална“, сподели още певецът.

Защо Ангел направи скандалната песен със Сузанита?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    22 3 Отговор
    Г-жо трачева ,плаща ли ви се за рекламата на сузанита?Всяка седмицачетеме за това недуразумение и почвам да мисля че не е случайно.
  • 2 Христо

    18 1 Отговор
    Като японска количка е това лапе... Малка, но оборотна :)
  • 3 гларус

    6 1 Отговор
    Как може да се публикуват такива боклуци като имаме таланти със значими успехи в образованието и спорта Някои да чува нещо за тях ??Махнте ги тези парцали от полезрението ни .
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    Ами проблем на медиите. Никой не отразява танцови турнири, на които нашите деца взимат медали на европейско ниво, никой не отразява евровизия, но всеки пише за малолетна проститука. Това ако не е търсено няма как да стане. Значи медията търси точно това. Редакторите слагат новините на масата, макар че това е силно казано новина, и решават какво да пуснат, е пускат ни порнография и ниски страсти. После защо се говорело за чалгарщина, а не за култура.