12 Май, 2018 20:25 4 042 2

Кристина Агилера показа истинското си лице

  • кристина агилера-
  • показа-
  • лице-
  • грим-
  • турне

Певицата анонсира предстоящото си турне в Инстаграм със своя снимка без грим

След като преди месеци се снима без грим за списание Paper, певицата явно няма притеснения да се покаже отново така през милионните си фенове. В Instagram акаунта си тя публикува красива черно-бяла фотография, с която анонсира първото си турне от 10 години насам. То носи символичното име The Liberation Tour, а снимката на Х-тина със свежо лице и младежка прическа няма как да е по-подходяща.

THE LIBERATION TOUR Tickets on sale May 18 🖤 christinaaguilera.com

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on May 9, 2018 at 5:13am PDT

Знаем, че Кристина Агилера има слабост към драмата и това е една от причините да я харесваме. Тя често използва песните и имиджа си, за да преодолее моменти в личния си живот, пише lifestyle.bg. Наскоро призна в ефир, че една от разделите в живота й е била с мъж, който се е оказал хомосексуален. Явно 37-годишната певица се чувства вече достатъчно сигурна и уравновесена, за да покаже истинското си лице.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    7 1 Отговор
    и той е човек!
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Аз пък съм лесбиец !