15 Юни, 2018 12:59 2 505 0

Задължиха Анджелина Джоли да допусне Брад Пит по-близо до децата

  • анджелина джоли-
  • брад пит-
  • деца-
  • развод-
  • попечителство-
  • свиждания-
  • съдебно дело

Върховният съд в окръг Лос Анджелис е смята, че децата са в безопасност с Пит

Задължиха Анджелина Джоли да допусне Брад Пит по-близо до децата - 1
Снимки: shutterstock

Анджелина Джоли е била заставена да предостави на бившата си половинка Брад Пит по-голям достъп до децата им на фона на продължаващите преговори за развод на двойката.

Съдът в Лос Анджелисд е поискал от 43-годишната актриса, която получи основните родителски права върху шестте деца, да позволи на Пит да вижда децата редовно, докато тя е заета със снимките на продължението на филма "Господарката на злото" (Maleficent), които се провеждат във Великобритания това лято.

Според съдебните документи, получени от Daily Mail, Върховният съд в окръг Лос Анджелис е определил, че "липсата на връзка с баща им" ще "навреди" на Мадокс (16 години), Пакс (14 години), Захара (13 години), Шайло, и близнаци Вивиен и Кокс, (9 години).

Съдията смята, че децата са в безопасност с Пит, а силната връзка с родителите е от съдбоносно значение за всяко едно от тях.

Съдът е постановил също, че Анджелина Джоли ще трябва да даде на Брад Пит телефонния номер на всяко от децата, за да може той да им се обажда и да им пише, без контрола на актрисата.

В съдебните документи е отбелязано, че попечителството, присъдено на Джоли, може да бъде прехвърлено на Пит, ако актрисата не даде повече достъп на актьора до децата им.

Следващото изслушване на двойката в развод ще е на 13 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА