15 Юли, 2018 12:48 8 361 5

Нови дрязги в кралското семейство

  • обучение-
  • етикет-
  • маниери-
  • принцеса-
  • маркъл-
  • елизабет ii-
  • кралско семейство

Кралица Елизабет II е наредила Маркъл да се обучава на протокол

Въпреки че Мегън Маркъл вече официално е част от британското кралско семейство има още много какво да учи. Холивудската актриса, която официално е съпруга на принц Хари, успя да се запознае с някои британски кралски традиции, но това оказа се не е достатъчно.

Именно затова херцогинята на Съсекс трябва да се научи какво е да си принцеса при това не само на хартия или във филмите, ами и в действителност.

Кралица Елизабет II е наредила Маркъл да се обучава на протокол. Отговорната задача е поверена на старши съветника в двореца Кенсингтън Саманта Коен. Задачата й е да научи Мегън Маркъл на всички правила, които съпругата на принц Хари трябва да спазва, издават източници от Бъкингамския дворец.

Саманта Коен е доста строг и не признаващ властите учител. Веднъж тя дори отказва да покани Виктория Бекъм на кралско парти, защото според нея просто да бъдеш богат не е достатъчно, за да присъстваш на такова събитие.

Обучението ще продължи шест месеца и ще включва пътувания и срещи с различни благотворителни организации. Саманта също ще научи Мегън как да се държи във висшето общество и как да спазва всички правила на кралския етикет.

„Мегън поиска съвет от редица хора. В същото време обучението й ще бъде доста интензивно и активно”, споделят източници от двореца Кенсингтън.

Меган, според вътрешни лица, изобщо не се плаши от сложната заповед на кралицата. Все пак тя има богат опит като актриса зад гърба си, а това значи трудоемки и продължителни часове работа, поведение пред камера и спазване на стриктен график.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    17 17 Отговор
    Браво, бе - еврейка учителка по протокол на английския двор!? Смешка! Прадедите на Елизбет, създали протокола, се въртят в гроба - слугите станаха пазители на традицията!

    Коментиран от #3

  • 2 пепи

    34 1 Отговор
    Никакви "дрязги" не виждам. Заглавието няма връзка с текста.
  • 3 Драго

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Емил е безхаберен, но със силно мнение
  • 4 Аз Варна

    14 3 Отговор
    Ами Меган Маркъл е актриса,така ,че няма проблем все едно е в роля-да го изиграе,ако разбира се не се вживее в проклетия протокол.Кралицата рептил със сигурност ще й забрани и да роди дете в предвид това,че е цветнокожа.Вече си имат три чистокръвни рептилчета,така,че още колко горчиви хапове има да преглъща.Цената на славата.
  • 5 666

    4 1 Отговор
    А, ми заглавието няма нищо общо с текста.