Last news in Fakti

16 Юли, 2018 11:51 4 239 8

Пловдивчанка на яхт партито на Долче и Габана в езерото Комо (СНИМКИ)

  • dolce & gabbana-
  • езеро комо-
  • комо-
  • пловдив-
  • долче и габана

Повелителката на модата от Пловдив Tania Tettamanti се докосна до лимитирана колекция на световния моден гигант "Долче и Габана". Уникалните по рода си тоалети и аксесоари бяха показани на луксозната яхта "Патриа" по повод дните на Алта Гьойелерия, Алта Мода и Алта Сарториа.

Тя бе позиционирана в легендарното езеро Комо на ръка разстояние от Вила Олмо. Пловдивчанката, която учи в едно от най-елитните учебни заведения за мода, а именно в Istituto Marangoni в Милано, бе на изключителното събитие в компанията на своя приятелка.

Докато пазаруваха и се любуваха на приказната гледка, двете красавици се освежиха със специално за модното парти коктейли.

Един от най-добрите барове в света Dolce&Gabbana Martini Bar, бил разположен на втория етаж на луксозната лодка, а екзотичните коктейли, които се предлагали на събитието на Долче и Габана не можело да се опитат в никой друг бар от веригата, дори и в този в Милано.

Чаровната Таня сподели пред Trafficnews.bg, че специалната колекция Love Como се прави само веднъж на 10 години и то винаги на тази яхта. Изложените тоалети можели да се закупят само на място и ги нямало в нито един от магазините на Долче и Габана по света.

Известна с перфектния си стил на обличане и афинитет към модата, Tania Tettamanti не успя да устои на приказните тоалети и се сдоби с 2 модни допълнения към гардероба си - блуза и чанта от лимитираната колекция.

Италианските гении на модата - Стефано Габана и Доменико Долче традиционно събраха видни личности, но не на първите редове в публиката, а на импровизиран подиум. Заобиколени от великолепната природа, с която се слави езерото, около древния фонтан се събраха едни от най-големите имена в света на модата и верни фенове на марката.

Шоуто бе открито от племенницата на принцеса Даяна - лейди Кети Спенсър. Последваха Ашли Греъм, Хелена Кристенсен, Наоми Кембъл и много други.

Сред моделите бе и Мей Мъск - известна ценителка на модата и майка на ексцентричния милиардер Илон Мъск, който също беше сред гостите на шоуто.

67-годишната Мей излезе облечена в мека зелена рокля, украсена с пера и с цветна рокля. Според Доменико Долче основният източник на вдъхновение за всяка рокля е именно самата местност - езерото Комо.

Оттук идват красивите пейзажи изобразени върху роклите, цветята с огромни тиари и добре подбраните цветови гами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    9 1 Отговор
    Тарифата да видим?
  • 2 голям праз

    5 1 Отговор
    "От ежедневната суета забравяме за вечното!
    Но какво на този свят е по-вечно, от ежедневната суета?"
  • 3 гост

    16 1 Отговор
    Отвратителни"тоалетНИ"
  • 4 Красавиците къде са,

    12 0 Отговор
    че на снимките са все крокодили?
  • 5 Преброяване на бесните язовци

    13 0 Отговор
    Това е по-безполезна за целокупното человечество новина дори и ако бяхте написали какво ще е времето в северното полукълбо на Kepler-69c
  • 6 Аман от педали

    11 0 Отговор
    Донка и Гергана
  • 7 The TRAPPER

    3 0 Отговор
    Ако моята комшийка облече тези дрехи ще я удуша. По си ми харесва голичка.
  • 8 асддса

    2 1 Отговор
    Тия двамата са ми много противни.