20 Юли, 2018 14:14 1 949 7

Българинът амфибия пак се готви за рекорд на Гинес (ВИДЕО)

  • амфибия-
  • плуване-
  • плувец

Яне Петков иска да смая всички, плувайки в чувал, с вързани ръце и крака

Българинът амфибия пак се готви за рекорд на Гинес (ВИДЕО) - 1

Яне Петков, наричан Човекът амфибия, тренира усилено в Охридското езеро, за да постави рекорд на Гинес, плувайки в чувал, с вързани ръце и крака, съобщиха от община Петрич. В един от последните си тренировъчни опити Петков успя да преплува в това състояние над 2 500 м.

Амбицията на Човека амфибия е да подобри рекорда на индиеца Гопал Карди, който през 2013 г успя да преплува 3 071 м. в Индийския океан с вързани ръце и крака.

За 24 юли (вторник) е насрочено провеждането на опита на българина за нов рекорд на Гинес, за който освен с вързани ръце и крака, ще бъде и в чувал.

Адаптацията в Охридското езеро преминава успешно за 64-годишния Петков, потвърдиха от екипа му. Сериозна подкрепа на място оказва и местната власт, която работи в сътрудничество с Община Петрич. От един месец Яне Петков е с настоящ адрес в община Петрич.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 3 Отговор
    Напълно ненужно но както и да е !!!
  • 2 Guest

    3 4 Отговор
    Пълна безмислица!
  • 3 Гошо

    2 2 Отговор
    Хората в днешно време се чудят какво да правят!
  • 4 Глупавия

    1 7 Отговор
    Седи си на мястот яж и си пий мезето и ракията не разсейвай хората с своите глупости дето неможеш ако дойда там кьдето си щото знам каде си така щете пребия и малтретирам че щеме помниш през цялата останала част на живота си!

    Коментиран от #6

  • 5 Глупавия

    0 7 Отговор
    Ти искаш един здрав пердах и нищо друго!Пишката ти вече е увиснала излязьл си да смайваш хора аз ще дойда при тебе ще останеш доволен от мене
  • 6 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Глупавия":

    Много си се надъхал пич !!! Ама нещо не си познал.

    Коментиран от #7

  • 7 Глупавия

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Неме нервирай ако дойда там щете изкормя наркоманин жальк