30 Юли, 2018 11:06 6 003 12

Варненка спечели милиона от тотото в Царево (СНИМКА)

  • варна-
  • царево-
  • тото-
  • спортен тотализатор-
  • милион-
  • късмет-
  • печалба-
  • тото милионер

Жената е играла с едни и същи числа в продължение на 34 години

Варненка спечели милиона от тотото в Царево (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

България си има нов тото милионер! Жена стана 95-тата милионерка от българския спортен тотализатор. Късметлийката спечели сумата от 1 056 810 лв. от играта 6 от 42.

След 34 години игра, Янка Панайотова удря шестица от тотото и печели сумата от над 1 милион лева, а късметът е извадила благодарение на специална стратегия, която използва от 25-годишна.

Варненка спечели милиона от тотото в Царево (СНИМКА)

„Това са случайни числа. Имам и постоянни числа, с които играя от 34 години, но спечелих от случайните”, казва Янка. На късметлийския фиш числата отбелязва напълно произволно, а на всеки тираж пуска както случайни, така и редовните си числа.

1,2,18,19,38,40 са късметлийските числа от печелившия фиш на Янка. Късметлийката е направила и специални изчисления – според теорията на вероятностите на около 100 години би следвало да спечели шестица и с постоянните си числа. Това я мотивира да продължи да играе, а със сумата първо ще зарадва съпруга си като му купи кола и малка яхта. 59-годишната жена все още не знае кои свои мечти ще сбъдне първо, а новият джакпот ще започне от 300 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 stupid dog

    10 1 Отговор
    Жена ,която не е забравила своята половинка!Ще и купи яхта! Знаят винаги на кого да дадат печалбата!

    Коментиран от #12

  • 2 Един друг

    10 1 Отговор
    Пак реклама на тези измами, които реално са данък върху бедните и простите. В тези неща има отрицателно EV и в тях не трябва да се участва, принципно. Но тази е от умните - нея факториели и пермутации не я плашат, тя сама е разработила "специална формула", като че ли има и друга вероятност, освен статистическата 1:14 млн. Какви са тези глупости, че на 100 години ще спечели?! Не им знам тиражите как са, но ако са седмични, това са 5200 тиража за този период, а не 14 млн. Егати дебилния народ...
  • 3 Ядеитн

    9 1 Отговор
    Таквизе пари бързо се топят. Ша ги офука за глупости. Освен тва като я налегнат бюлюк гладни роднини, разни "приятеле" и прочее босяци - няма отърване! А може и едни "по-така" бабанки да я наобиколят, че цел свят разбра я доколко пари има.
  • 4 хейтър

    5 2 Отговор
    "След 34 години игра, Янка Панайотова удря шестица от тотото и печели сумата от над 1 милион лева"......след толкова години може да си купи пушка и да се гръмне ....за чий к... са й сега освен да си съсипе фамилията като се изпокарат как да ги разделат .
    Халал да са и и съболезнования !!!
  • 5 Радо

    9 2 Отговор
    Откакто стана електронна обработката на фишовете, са възможни всякакви шашарми...на все пак 6/42 е държавно тото, и част от парите отиват за развитие на спорта у нас по закон, докато при билетите на оня нерез, почти всичкия оборот му влиза в джоба, снимат разни цигани и бабички, дават им по 1000лв. на ръка и вече милионери.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 оооо

    6 0 Отговор
    Радо ако ти дадът 1000 лв на ръка и ти ще станеш циганин
  • 10 Порно

    7 0 Отговор
    Откак преди 3 години въведоха новият регламент, вече печеля по 15 лева седмично , като не играя
  • 11 MT Гонтан

    1 0 Отговор
    Най накрая доживях да показват пешелившите . И все още е криминално . В белите страни този който спечели джакпота , го показват навсякъде.Интервюират баба му , майка му , учителката му от 1 клас , съседите , братчедите , шефа му в работата , колегите , даже и продавача от местната бакалия.
    Досега винаги печелившия в Бг беше някой си Дръндьо Мъдев от Търколи Буркан /Кифленско/ , който живее някъде около Шумен , ни никой не го е виждал , щот видиш ли живеел самотно , и бил малко луд , ма иначе извадил голям късмет .....
  • 12 един друг

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "stupid dog":

    идеално и честито на тази женица дето печели шестицата и играла 34 год тото ами аз самият играя от 45 год и пукам редовно по 100 по 80 по 50 фиша и редовно и дори 3ки нямам как да го разбирам и най вече сто пъти да пускаш няма печалби а един път ако не пускаш и хоп пускат ти една печалба 4ка и ти си мислиш че нямаш късмет но не е така ами те пускат въдицата и рибката се хваща на въдицата