Last news in Fakti

9 Август, 2018 15:46 3 808 2

Деми Ловато напусна болницата 2 седмици след свръхдозата

  • деми ловато-
  • болница-
  • свръхдоза-
  • наркотици

Деми Ловато е изписана от болницата в Лос Анджелис две седмици, след като я приеха там след свръхдоза наркотици. E! News пише, че тя е напуснала болницата още в събота и се е отправила директно към център за рехабилитация на наркозависими за неопределен период от време.

Деми беше открита в безсъзнание в дома си в Ел Ей на 24 юли след употреба на тежки наркотици, а след това беше транспортирана в болница. Певицата се събуди по-късно през деня, заобиколена от семейството си. Не се съобщава какви наркотици е взела изпълнителката.

В неделя Деми прекъсна дългото си мълчание и се обърна към последователите си в социалните мрежи: "Винаги съм била откровена по отношение на борбата ми със зависимостта... Продължавам да се боря с това, но още не съм приключила." Тя завърши посланието си с "Любовта, която всички ми показахте, никога няма да бъде забравена и вече гледам напред към деня, в който ще съм от другата страна на проблема. Продължавам да се боря."

Не за пръв път Деми попада зад стените на рехабилитационен център. Преди почти месец тя пусна песента "Sober", в която пее за това как пак се е върнала към лошите навици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guest

    6 1 Отговор
    Днешните певици !!!!
  • 2 Алфа Ромео

    2 0 Отговор
    Кефи ме тая мацка, много е сладка, не прилича на другите тунинговани кукли,