17 Септември, 2018 07:00 3 962 1

Вашият хороскоп за днес, 17.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 17.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Силни сте и имате достатъчно капацитет за да се справите с възникнал проблем. Настроението ви ще се подобри, ако изгладите недоразуменията си с близък човек. Това ще ви освободи от напрежение, ще ви направи щастливи и ще мислите в перспектива.

Телец

С разумните си действия ще предизвиквате другите и ще насочвате усилията им в правилна посока. Работата ще ви носи удовлетворение и повишаване на доходите. Запознанство с хора, от които ще имате ползи.

Близнаци

Работната седмица ще бъде натоварена, но има защо. Наученото до тук ще ви направи по-успешни, предвид новите приоритети, които стоят пред вас. Щастливи ще се почувствате от вниманието на човек, който също ви привлича с интелекта си и високия си дух.

Рак

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности. Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности.

Лъв

Не позволявайте една зависимост да ръководи действията ви. Освободете се и поддържайте дистанция с хората, които я предизвикват. Но ще се радвате на добро сътрудничество с човек, близък по дух и възгледи. Започващ проект обещава да бъде успешен, стига да му се посветите достатъчно.

Дева

Имайте доверие в хората, с които сте в бизнес-отношения. Бъдете търпеливи и внимателни, ще си осигурите и вие доверието им, и ще вървите в една посока напред. В личните ви дела ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. Ведрите отношения ще ви направят щастливи и успяващи.

Везни

Бъдете делови и се съсредоточете върху важните задачи. Постепенно ще навлезете във форма, осигуряваща ви висока продуктивност. Работете, като не губите търпението си. На повечето от вас им предстоят промени в личен план, касаещи връзки, пътуване и образование.

Скорпион

Не допускайте ярката ви емоционалност да стане пречка към постигането на целите ви. Бъдете гъвкави в решенията си и не казвайте “никога”. Толерантността към други гледни точки ще ви помогне да получите популярност и подкрепа.

Стрелец

Приемате събитията достатъчно резервирано и това ви дава предимство. Да бъдете адекватни и да се наложите е нещо, което отдавна целите. Но има неща и хора, с които трябва да се съобразите. Хобито ще ви привлече в степен да го превърнете в основно занимание. Това ще ви донесе и печалби.

Козирог

Денят ви ще бъде успешен и на работното място и в личен план. Възможност за добри парични постъпления. За да разширите възможностите си за професионална реализация, повишете квалификацията.

Водолей

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Риби

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 0 Отговор
    ехооооо, чувате ли че звездите ви говорят?