25 Септември, 2018 07:00 13 608 2

Вашият хороскоп за днес, 25.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 25.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Привлечени сте от новостите около вас. Ако подходът ви е правилен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем задължително се консултирайте със специалист. Денят е подходящ за общуване с всичко, което ви носи настроение и ви помага да станете по-ведри и добри.

Телец

Гледайте напред и не хабете енергията си в мисли по отминали събития. Съществува риск да се поставите в уязвима позиция, като се обвързвате с непроверени хора. Решимостта ви да успеете и силният ви характер вдъхновяват хората, с които работите.

Близнаци

Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора.

Рак

С нестандартен подход и желание ще се впуснете в реализация на плановете си. Но има граници на натоварване. Освободете се доколкото ви е възможно от чуждите грижи. Любовните ви преживявания навън ще са бурни и няма да продължат дълго.

Лъв

Не се ангажирайте прекалено с чужди проблеми, това може да усложните взаимоотношенията ви. Избягвайте да се натоварвате с чужди задължения на работното място. Осигурете си повече минути за отдих.

Дева

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.

Везни

Денят ви ще бъде спокоен, без силни емоции и натоварвания. Влечението ви към някой, който присъства в живота ви ще внася изненади, но трудности няма да срещнете. Работете по проекта, който ви обещава подобряване на финансовото ви състояние.

Скорпион

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Стрелец

Приемайте търпеливо случващото се около вас. Към ангажиментите си се отнасяйте отговорно, но не отегчено. Нуждаете се от повече разнообразие. Вземете нещата в свои ръце. Приятели ще откликнат на желанието ви да се повеселите вечерта.

Козирог

Ако личното ви доволство е вашата цел, то работете повече днес. Няма да липсват проблеми, но упорството ще ви спаси. Бъдете внимателни, не се забърквайте в съмнителни начинания с непроверени хора. Осигурете си спокойствие и се насладете на приятна компания.

Водолей

Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт. Ако ви се налага да пътувате, внимавайте при шофиране.

Риби

Денят ви ще бъде напрегнат и натоварен. Вярвайте в себе си, изведете напред силните си страни, като потиснете нагласата си да поставяте всеки на мястото му. Проявете щедростта си към онези, които обичате, а и не само към тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    0 1 Отговор
    ма то аз преди да прочета какво казват звездите, от леглото не ставам!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.