Last news in Fakti

30 Септември, 2018 07:00 15 152 0

Вашият хороскоп за днес, 30.09.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 30.09.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Работната ви програма ще е достатъчно натоварена, но не бива да оставате нищо за последния момент. Ще получите предложение, което наистина ще е изгодно за вас. Отделете повече внимание на партньора в любовта.

Телец

Денят ви ще бъде успешен. Ще приключите бързо с набелязаните цели, свързани с подобряване на домашната обстановка. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени. Не изпускайте момента.

Рак

Денят ви ще бъде успешен. Ще се справите с набелязаните задачи и след това ще се радвате на компанията на цялото семейство. Не пренебрегвайте здравословен проблем.

Лъв

Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра комуникация с партньора, за необвързаните – вероятно е да срещнат любов от пръв поглед. Вечерта отидете на кино или театър.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнен с хубави преживявания. Покажете добронамереността си към всички, с които живота ви среща и ще спечелите приятели. Посетете културно мероприятие.

Везни

Днес не се затваряйте в себе си. Ще се появят нови и интересни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си чрез интересни разговори. Починете си, защото ви очаква интензивна седмица.

Скорпион

Някои ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. И в двата случая ще се заредите с положителна енергия. Не правете ненужни покупки.

Стрелец

Ще спечелите, ако насочите усилията си в посока на нещо ново, силно интересуващо ви, и там да търсите шанса си. Не подминавайте добра възможност за изясняване на отношенията с интимната си половинка.

Козирог

Не си губете времето в напразни разисквания и монолози. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнесът ви налага активни действия. Ако изтървете момента ще загубите. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Водолей

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите, които имате днес, изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите.

Риби

Днес се въздържайте от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. Ще разрешите успешно свой проблем и ще останете доволни от постигнатото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА