Last news in Fakti

6 Март, 2012 17:52 2 062 1

Делон продава колекцията си часовници

  • колекция-
  • часовници-
  • делон-
  • търг

Световно известният френски актьор Ален Делон ще се раздели с колекцията си от 100 часовника, която е събирал близо 50 години. Продажбата ще е чрез търг, организиран от аукционна къща „Корнет де Сен-Сир”, в началото на април.

Колекцията включва часовници от марките Rolex, Cartier, Blancpain, Audemars- Piguet, Vacheron Constantin, Breitling и други известни фирми. През втората половина на март част от часовниците ще бъдат представени в Хонконг. Именно Китай е едно от местата по света, където Делон е най-известен.

През есента на миналата година Делон се раздели с част от колекцията си вина. Той продаде над 1000 бутилки на стойност 250 400 EUR, което беше два пъти повече от първоначално обявената сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф Хитлер

    0 0 Отговор
    Еми и него го е натиснала кризата.Абе има един лаф на Баш майстора носи си новите дрехи да не ти ги носи някой друг.В края на краищата на колко години е вече трябва да побърза.Извинявам се ,че сьм малко циничен но такъв е живота.Всички чакат да умреш за да те наобиколят после като лешояди и да делят каквото не си успял да изконсумираш приживе.Я вижте как ги прекара г-н Пейчинов!