Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 21:03 2 392 7

Миски, певици и актриси застават зад волана в “Овация 2018”

  • овация 2018-
  • миглена ангелова-
  • автомобилно състезание

Миглена Ангелова събра Тамара Георгиева, Ася Капчикова и още известни дами в автомобилно състезание с национална кауза

Десет млади и красиви, популярни дами ще се включат в автомобилното състезание “Овация 2018”, което ще се проведе на 7 октомври до Национален стадион “Васил Левски”. Инициатор и организатор на проявата е тв водещата и журналист Миглена Ангелова и продуцентска къща “Зенит ТВ продукции”.

Лице на кампанията е “Мис България 2018” и “Мис Планет 2018” Тамара Георгиева, като певиците Гери-Никол и Дивна също подкрепят инициативата “Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца.

Освен Тамара Георгиева в състезанието ще видим зад волана още плеймейтката Ася Капчикова, тийн любимките Ева и Биляна Лазарова, младите актриси Надежда Петрова и Ралица Добрева, както и близначките от “Х Фактор” Алекс и Влади, студентката по информатика Елен Стоенчева и моделът Петя Стоянова (Пенелопе). Водещи на събитието са Борислав Борисов, по-известен като Боби Звездния репортер и актьорът Алпер Чочев.

По време на състезанието Тамара Георгиева ще постави началото на кампанията “Отговорни млади шофьори” в България. По-късно, на 18 ноември, когато е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия, актуалната “Мис България 2017” съвместно с авто “Овация” и няколко НПО, свързани с безопасността на движението, ще организира събития в големите градове на България, като част от Националната кампания “Отговорни млади шофьори”.

“Ще дадем своеобразен старт чрез авто състезание, каквото досега не сте виждали. Десет млади красиви жени, разпределени в пет екипа, ще преминат с електрическа кола BMWi3, каквато до този момент не са карали, три етапа, чиито правила не познават - също като в живота”, разказва за предстоящото шоу Миглена Ангелова.

Автомобилното шествие ще се случва директно в центъра на София в рамките на няколко часа пред жива публика. Атракцията ще има и директно излъчване в Youtube и Facebook.

“Всички страдаме от новините, които информират за пострадали при ПТП-та млади хора. Мисля, че не по-малко страшно и пречупващо живота е, когато млад човек причини ПТП. Лесно е да обвиняваме, но всъщност сме наясно, че има какво да се направи, за да няма толкова много нещастия”, казва Ангелова. Именно това я провокира да проучи защо и как, какво се прави в други страни и малко по малко стига до някои важни факти, които да постави на общественото внимание.

“Ако бях в ефир, сигурно щях да направя някаква рубрика, но не мисля, че това щеше да е достатъчно. Така постепенно се роди идеята за “Овация” - по приятен и атрактивен за младите хора начин да привлечем вниманието им към Отговорността на всеки един от нас пред Живота. Идеята постепенно се разви и се превърна в кампанията "Овация за отговорни млади шофьори", споделя Ангелова. Затова целта е състезанието да продължи да се организира за в бъдеще два пъти годишно.

“Овация 2018” ще се проведе на 7 окт 2018 г до Национален стадион “Васил Левски”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отегчен читател

    12 1 Отговор
    Днешните жени зад волана вече показват среден пръст, псуват от отворения прозорец с писклив гласец, паркират нахално заемайки по 2-3 места, а като им направиш забележка се държат като бакшиши, обичат да им даваш път, но те - не. Отварят си вратата и ти удрят колата с белег, все едно нищо не е станало. Правят движението кошмарно.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Циник

    5 1 Отговор
    Демек коврите ша карат коли и шса праат на интересни

    Коментиран от #7

  • 3 Bahti

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Отегчен читател":

    Баце една обърка газ със спирачка. И ми вика Обърках се. Тва е...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ЦСКА умре

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Отегчен читател":

    Не заслужаваш да си национал на България, селско вратарче такова!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЦСКА умре

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Циник":

    Ти как ще наречеш България, а КОМУНИСТ!?