18 Октомври, 2018 07:00 19 433 1

Вашият хороскоп за днес, 18.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 18.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

През днешния ден отделете повече време за себе си. Домакинската работа няма да избяга. Вечерта излезте с приятели или посетете културно мероприятие. Отлично здраве.

Телец

Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.

Близнаци

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да подобрите отношението си към проблема на близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ. В личен план ви предстоят приятни емоции.

Рак

Днес можете да овладявате положението във всяка една житейска сфера благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план. Въздържайте се от коренни промени около вас.

Лъв

Днес избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. В този случай е по-добре да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие. Случайна сантиментална или приятелска среща ще ви подобри настроението.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желанието да установят равновесие в мислите, чувствата и в отношенията с колеги и приятели. Твърде вероятно е част от вас да правят анализ на изминали вече в живота ви събития. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост.

Везни

Днес родените под този зодиакален знак ще осъществят пътуване по работа, но от подхода ви ще зависят крайните резултати. Ще ви се наложи на този етап от време да избягвате промените и непостоянството сърдечните си взаимоотношения с партньора в любовта.

Скорпион

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат подложени на стрес, който може да се отрази неблагоприятно на здравословното ви състояние. По-голяма част от вас ще се сблъскат с множество пречки при осъществяване на проектите си, което ще има цялостен ефект върху стила ви на работа.

Стрелец

Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде полезно. Съветите им ще ви помогнат да вземете правилното решение. Бъдете по-пестеливи, не правете излишни харчове.

Козирог

Няма да ви липсват предизвикателства в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си не бива да ви подвежда. Не действайте прибързано и не пропилявайте енергията си за маловажни неща. Ще ви е необходима издръжливост, за това бъдете прибрани.

Водолей

Днес направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате след като обърнете внимание, че интимната половинка се вслушва в изказаното от вас мнение.

Риби

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Не проявявайте капризи, защото така може да се задълбочат проблемите в отношенията с интимния ви партньор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.