Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 07:00 17 882 1

Вашият хороскоп за днес, 24.10.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте съветите за всяка зодия според астрологичната прогноза за деня

Вашият хороскоп за днес, 24.10.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече, отколкото, ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Телец

Днес се постарайте да свършите текущите си задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри. Не давайте празни обещания, за да не нараните любим човек.

Близнаци

Много динамичен ден. Ще ви изненадат неканени гости, които ще объркат плановете ви за деня, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате.

Рак

Денят ще бъде ползотворен за хора, занимаващи се с изкуство. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

Лъв

Днес действате хладнокръвно, за да се справите навреме с предизвикателствата в професионалната сфера. Уважавайте мнението на околните и сътрудничеството ще дойде от само себе си. Изгодни ще са всички положения, идващи от контактите със заобикалящия ви свят.

Дева

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Везни

Не си губете времето в празни приказки. Това би ви попречило да се организирате и свършите полезна работа. Бизнеса ви налага активни действия. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Скорпион

Днес покажете качества, благодарение на които може да получите изгодни предложения за работа. Можете да постигнете много, ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Стрелец

Денят ви ще бъде натоварен, но ще останете удовлетворени от свършеното. Да бъдете съпричастни към проблема на близък човек е нещо, което ще ви направи по-добри и сърдечни. Разчитат на вас за помощ.

Козирог

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на способностите си и не поемайте задачи, непосилни за вас. Приятна изненада от любим човек.

Водолей

Днес не отлагайте наложителните промени в професионалната сфера. Ще останете доволни от резултатите. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка.

Риби

Днес в професионален план ще постигнете невероятни резултати, което ще бъде забелязано и от вашите началници. Ще имате възможност да разрешите личен проблем. Всяко нещо, с което се захванете, ще ви носи лична удовлетвореност. Не предприемайте коренни промени в дома ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stasi

    0 0 Отговор
    You is a corect