Last news in Fakti

12 Март, 2012 18:53 1 624 0

Предстоят “Любовни музикални награди за 2011″

  • "любовни музикални награди за 2011"

На 29 март, за пета поредна година най-любовното радио в София, “Романтика”, ще връчи своите “Любовни музикални награди”. На събитието ще бъдат отличени звездите, изпълнили най-любовните и емоционални песни през изминалата година, съобщи "Планета". Номинациите са избрани от екипа на радио “Романтика” и други водещи български медии, а журито са 50 влюбени двойки, слушатели на радиото.

Веселин Маринов, Борис Дали, Анелия, Галена, Глория и Преслава са сред номинираните за “Изпълнител” и “Изпълнителка Nо1 на любовни песни за 2011″. За “Любовна песен на 2011″ се борят “Намери ме” на Тони Дачева, “Право на влюбване” на Преслава, “Всичко е платено” на Мария и “Ти ли си” на Райна.

Четири са албумите на “Пайнер”, които ще премерят сили за “Любовен албум на 2011″ – “Аз”, “Имам нужда от теб”, “Как ти стои” и “Игри за напреднали”. Ани Хоанг, Мария Петрова и Пламена са претенденти за “Любовен дебют”, а “Хайде, откажи ме” на Галена и Преслава за “Любовна дуетна песен”.

Преслава се включва и в надпреварата за “Любимец на слушателите”, а дали ще грабне приза ще узнаем на 29 март. В номинации за “Вечна балада на 2011″ са “Присъда”, “Залеза и зората”, “Не съм ангел”, “Не мога да спра да те обичам” и “Целувай ме”.

За “Любовен дискотечен хит” се борят “Притеснявай ме”, “Смелите си имат всичко”, “Искам теб”, “Хайде, откажи ме” и “Всичко е платено”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА