11 Декември, 2018 07:00 16 204 0

Вашият хороскоп за днес, 11.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Проблеми в работата очакват Девите според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 11.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Следобед ще имате някои задачи, които не търпят отлагане и те ще погълнат голяма част от времето ви. Но пък за вас ще е удоволствие да свършите всичко предсрочно.

Телец

Разчитайте главно на себе си и на никой друг. Проблемите, които ще се появят ще са изпитание за човешките ви качества. Усещането да сте свободни е прекрасно, но дали така не нарушавате свободата на някой друг?

Близнаци

Много подходящ ден за търсене на нова работа. Не се старайте да преизпълните плана си. Не позволявайте на отрицателните емоции да ви завладеят.

Рак

Финансовите ресурси са ограничени. Постарайте се да подходите към покупките максимално рационално. За жалост са възможни извънредни разходи. Най-важното днес е да не вярвате на примамливите предложения преди да сте разбрали за какво иде реч.

Лъв

Ще сте изпълнени с любов към околните и ще се чудите как да им направите живота по-хубав. Не пренебрегвайте творческите си импулси и не се опитвайте да демонстрирате независимост.

Дева

Очертават се проблеми в работата - изпитание за волята и човешките ви качества. Тежко започвате деня, но с малко повече упоритост и голяма доза усмивки, ще сложите всичко по местата.

Везни

Хората около вас ще ви създават доста инфарктни ситуации или поне вие ще ги възприемате така. Не се опитвайте да намерите вътрешно равновесие като харчите безумно, има други неща, които могат да ви балансират, да речем танците и музиката.

Скорпион

Не бързайте прекалено.Направете нещо хубаво сутринта, за да ви е добро настроението през целия ден. В никакъв случай не се доверявайте на слабо познати хора нито по парични въпроси, нито по любовни.

Стрелец

Успешно ще е общуването ви с хора от други култури. Днес жадно ще поглъщате информацията, която долита до ушите ви. Внимателно се отнасяйте с хладния въздух, защото това може да доведе до болки в кръста.

Козирог

Масажите и маските на тялото днес ще надминат всичките ви очаквания. Денят може да бъде наситен със събития, ако не зацикляте върху подозренията си, а смело се впуснете напред, следвайки идеята за разбирателство и съвместна работа.

Водолей

Успешен момент за внасяне на новаторски идеи и изобретения. Нови финансови постъпления не се предвиждат, така че използвайте разумно наличните.

Риби

Днес се препоръчва поход по магазините. Няма да имате голямо желание да пръскате пари, може би това е признак на приближаваща се депресия? Може би ви потиска някоя дреболия във външния ви вид, ами просто я поправете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА