Last news in Fakti

17 Декември, 2018 07:00 11 768 0

Вашият хороскоп за днес, 17.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Плодотворен ден за Лъвовете, Скорпионите да са по-прецизни

Вашият хороскоп за днес, 17.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес няма да имате желание да се занимавате със сериозни неща. Сега е моментът да се поглезите, дори сами себе си. Направете нещо хубаво и за дома си – разместете или купете някоя дреболия, създаваща уют.

Телец

Добре ще се чувствате днес. Ден само за мечти и големи планове. Можете да научите нещо напълно ново. Ще има доста условности, които ще ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще ви спрат.

Близнаци

Днес ще сте по-спокойни и дори малко лениви. Не се обиждайте на дреболии, не приемайте всичко лично. Ще разберете кои са ценните неща за вас, сякаш изведнъж ще получите просветление каква е истината.

Рак

Разговорите с хора от близкото ви обкръжение ще ви помогнат да разрешите свой належащ проблем. Общуването е онова, от което имате нужда. Просто бъдете по-отворени за нови идеи.

Лъв

Най-добре е да не оставяте прекалено сериозни неща за вършене през този ден, защото със сигурност няма да ги приключите. Въпреки че за хората на творчеството това може да един плодотворен ден.

Дева

Днес ще се чувствате меко казано странно. Настроението ви до голяма степен ще се определя от поведението на околните, нещо твърде странно за вас. Отделете повече време за онова, което наричате хоби или се опитайте да правите всичко, сякаш ви е хоби, тогава няма да имате проблеми с това, че ви е безинтересно.

Везни

Днес ще се чувствате малко странно, но общо взето приятно. Всякакви ограничения ще са ви противопоказни, т.е. няма да понасяте някой да ви казва какво да правите (не че някога сте понасяли). Предчувствията ви са верни, но не преувеличавайте значението на някои събития, опитайте се да гледате по-мащабно на нещата и да не влагате лично отношение.

Скорпион

Днес ще гледате доста на едро на всичко, което правите и така може да пропуснете важен детайл.Не търсете оправдания. Просто бъдете по-прецизни.

Стрелец

Недейте прекалено да капризничите, защото дори на самите себе си няма да сте си симпатични. Всичко ще ви омръзва доста бързо, опитайте да сте по-концентрирани и търпеливи.

Козирог

Добър момент да се пообиколите магазините, може да попаднете на някое сериозно намаление или да намерите някой чудесен предмет за вкъщи. Не прекалявайте с вкусотиите на вечеря, ако искате да се наспите довечера.

Водолей

Малко неадекватни ще сте днес, трудно ще се концентрирате. Определено не е ден за сериозни занимания и решаване на делови въпроси. Отделете го за анализи и търсене на решения.

Риби

Трудно ще позволите на някого да ви дава съвет за каквото и да било. Поне откажете любезно, не бъдете грубияни. Отдайте се на творчество, правете нещата по нов начин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА