18 Декември, 2018 07:00 17 074 0

Вашият хороскоп за днес, 18.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Приятни изненади за Телците, Близнаците да не отлагат

Вашият хороскоп за днес, 18.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще ви е малко мързеливо и няма да ви се занимава с нищо сериозно. Поне се старайте да не го демонстрирате пред шефа и гледайте да отхвърлите поне неотложните задачи.

Телец

Днешният ден може да ви поднесе много приятни изненади. Нещата ще се подреждат по-добре отколкото сте ги замислили. Все пак има един проблем – държите се доста непохватно и на моменти агресивно, отчитайте чувствата на другите и отделете нужното внимание на близките си хора.

Близнаци

Ще сте неспокойни и лесно възбудими. Трудно ще ви е да приемете чуждата гледна точка, особено ако е твърде различна от вашата. В действията си ще сте по-скоро хаотични, а това не е във ваша полза. Важно е да не се отказвате от целите си и да действате по план. Не се опитвайте да отлагате, това още повече ще задълбочи проблемите.

Рак

Информацията, която получавате ще е основна движеща сила за днешния ден. Но не бива да я приемате съвсем на доверие, проверявайте фактите. Не се опитвайте да спорите с представители на административната власт, не е във ваша полза.

Лъв

Днес е доста сериозен ден за вас и това може допълнително да ви изнерви. Не позволявайте емоциите да ви контролират. Добре оглеждайте всичко, под което слагате подписа си. Кооперирането с други лица в делови план крие известни рискове. Огледайте нещата щателно.

Дева

Ще ви се иска просто да ви оставят на мира и да не ви занимават с разни прозаични неща. Най-добре ще се чувствате, ако има с кого да споделите настроенията си и най-вече да дадете шанс на любовта…

Везни

Денят ще ви предложи много възможности да изявите себе си. Можете да давате невероятни съвети (стига да ви ги поискат). Правете всяко нещо така, че на вас да ви е приятно и ще видите как всички ще са очаровани от резултатите.

Скорпион

Денят няма да е от най-леките. Ще се чувствате ограничени от обстоятелствата, ще ви се струва, че всички ви товарят с проблемите си. Не се потапяйте в самосъжаление, все пак сте нужни на много хора, не си позволявайте да се отчайвате, разбира се, че ще намерите най-доброто решение.

Стрелец

Днес бихте могли да свършите невероятни неща, стига да не ви домързи. Всичко, което правите ще придобие по-материален характер, но това не пречи да влагате и творчество в дейността си, дори напротив.

Козирог

Може да получите предложение от личен характер, на което да ви е невъзможно да откажете. Днес е ден за контакти, така че предупредете в къщи, че сигурно ще позакъснеете, да не се чудят къде сте. Всички въпроси може да решите идеално в едно приятно заведение.

Водолей

Днес е ден, в който ще се чувствате в добро настроение и с желание да направите нещо лично за себе си. Ще получавате достатъчно внимание, ако ли пък не – ще си го извоювате, вие знаете как.

Риби

Ще имате доста работа за вършене. И най-малката неточност ще ви изнервя. Намерете кой да ви помогне и не се задълбочавайте в детайлите, дръжте основната нишка на нещата. Хубаво е да разчистите нещата, които ви спъват в работата – предмети, мисли…и всичко останало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА