Last news in Fakti

27 Март, 2012 14:33 2 005 0

Erykah Badu и Nneka за първи път в България на ELEVATION 2012

  • elevation 2012-
  • erykah badu-
  • nneka

Легендата Roni Size ще забие на DJ сцената на фестивала

До имената на Fatboy Slim , Kosheen и Chambao на тазгодишния ELEVATION® се нареждат и тези на ERYKAH BADU, NNEKA и RONI SIZE. Това е втората вълна от изпълнители, потвърдили официално участието си на Elevation Music Festival 2012, който ще се проведе на 23 и 24 юни, близо до София, съобщиха организаторите.

Четирикратната носителка на награди „Грами” ERYKAH BADU и младата нигерийка NNEKA, ще стъпят  за първи път на българска сцена, а световно известния дръм енд бейс DJ RONI SIZE, ще зарадва отново любителите на по-твърдия звук.

ERYKAH BADU или както често я наричат "The Queen of Neo-Soul", ще зарадва българските си фенове с изпълнения от последния си албум "New Amerykah Part Two (Return of the Ankh)", който още преди излизането си през 2010-та, бе обявен от пресата за едно от най-очакваните заглавия на годината.

Откровена, директна, рошава и без грим NNEKA пристига, за да представи чисто новия си трети студиен албум “Soul is Heavy”, който е дръзка, но балансирана комбинация от хип-хоп, реге, брас  и африкански поп, с която тя изрисува темите за любовта, болката, политиката и Бог.

Легендата на дръм  енд бейса RONI SIZE ще бъде част от неспиращото парти на DJ сцената.

Билети за ELEVATION 2012 могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim. Промоционалните 1500 фестивални билета на цена от 66 лв. са на привършване. След изчерпване на количеството им, редовната цена ще бъде 99 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА