Last news in Fakti

2 Януари, 2019 18:39 13 719 34

Тайната на красотата на арабките се крие в...

  • саудитска арабия-
  • арабки-
  • красота-
  • хубави-
  • кожа-
  • коса-
  • нокти-
  • тайна-
  • мистерия-
  • изток

Ето какво използват арабските жени, за да поддържат красотата си

Тайната на красотата на арабките се крие в... - 1
Снимки: Shutterstock

За уникалната красота на жените от Изтока се говори отдавна. От дълго време тя е обект на всеобщо възхищение и за нея се носят истински легенди. Тези тъмнокоси съблазнителки са в състояние да омагьосат всеки мъж само за броени минути.

Въпреки че в повечето случаи лицата и телата им са прикрити от любопитни погледи, на света няма мъж, който да не си мечтае за тези мистериозни жени. Още от времето на кръстоносните походи източните красавици са символ на тайнствена красота.

Тези загадъчни дами с разкошни тъмни коси, кадифена кожа и дълбок поглед ревностно пазят тайните си за красота и ги предават поколение на поколение. Ние обаче се добрахме до тях и днес ще ви разкажем как арабските жени успяват да запазят красотата си до дълбока старост и да бъдат винаги желани.

Розова вода

Розовата вода е вторичен продукт, който се получава при производството на розово масло. Тя е много богата на полезни вещества, което я прави изключително подходяща за употреба като тоник за кожата или балсам за коса. Трябва обаче да бъдем внимателни с употребата ѝ, защото някои хора са алергични към нея.

Хамам

Тайната на красотата на арабките се крие в...

Мюсюлманите казват, че чистотата е половин вяра. Затова и всички араби редовно посещават хамам. Това е особена турска баня, чиито ползи са доказани от учените. След нея кожата става гладка и еластична, порите се отварят добре, благодарение на което по-нататъшните грижи за лицето стават още по-ефективни.

Ексфолианти

Арабските жени никога не забравят за ексфолиантите за тяло. Те много добре знаят, че това прави кожата по-изпъната и я подготвя по-добре за епилация.

Масаж с масла

Тайната на красотата на арабките се крие в...

След хамама и третирането на тялото с ексфолианти идва ред на масажа с масла: кокосово, маслиново или жожоба. Маслата подхранват кожата и я правят забележително мека. Към тези масла можете да добавите няколко капки от любимото си етерично масло. Така ароматът ще остане с вас за по-дълго време.

Масло от усма

Много често единственото, което се вижда от покритите от главата до петите източни красавици, са очите им. Затова и те полагат толкова големи грижи за веждите и миглите си. Все пак точно те правят погледа им толкова изразителен.

На Изток на голяма почит е маслото от усма. То съдържа алкалоиди, олеинова и линолова киселини, флавоноиди и куп хранителни вещества, които стимулират растежа на веждите и миглите.

Храна

Тайната на красотата на арабките се крие в...

Храната в арабските райони е доста необичайна за нашите ширини, но все пак голяма част от продуктите могат да се намерят и у нас. Те са изключително полезни за красотата и здравето - нещо, с което арабките отдавна са наясно.

Булгурът съдържа много витамини от група В, витамини К и Е и бета-каротин, фосфор, желязо, селен, мед, цинк, манган, калий, натрий и калций. Всички тези вещества оказват благоприятен ефект върху кожата и тена, а косата става блестяща и расте бързо.

В кускуса се съдържа много мед, който оказва благоприятен ефект върху женската репродуктивна система. В допълнение, той е много подходящ по време на диети и ще ви държи сита за дълго време.

Агнешко месо - в него се съдържа огромно количество желязо. А недостигът му е главна причина нотите и косата да са крехки и чупливи, а кожата да се бели.

Неслучайно нарът е наричан царят на плодовете. Той съдържа витамини C, P, B6 и B12, както и желязо. Консумацията му помага на кожата да стане по-сияйна и засилва имунитета. Не забравяйте, че най-привлекателната жена е здравата жена.

Тайната на красотата на арабките се крие в...

Фурми - това е любимият десерт на всички араби. Този плод е не само вкусен, но и много полезен. Той съдържа куп полезни вещества, които позволяват да запазите здравето и красотата си за дълги години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    42 8 Отговор
    Много-о-о тъпо!
  • 2 Тъп

    70 9 Отговор
    АраПките са ниски и трълести.Единици са стройни като европейките.Само че ги имат за болнави.ВСичко друго е фантазия на аФторите на глупости на тръкалета.
  • 3 Манаф

    24 13 Отговор
    И такава с фередже съм думкал , нищо особено
  • 4 Alpha_Lone_Wolf

    51 10 Отговор
    Като мъж бил с арабка мога да кажа, че нашите циганки са с класа над арабските жени. Имат много гадна кожа, петниста, мръсна, като на клошарите, и също имат сини сливи.

    Коментиран от #10

  • 5 Хойо

    33 10 Отговор
    Арабките са най-грозните жени.
  • 6 Сабрина

    10 4 Отговор
    ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ЗА КОЖА!

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Джигит

    28 7 Отговор
    А северноамериката е типипния Шар-Пей поддържа си кожата с пържени картофки и хабургери с кравешко
  • 9 бобо

    32 9 Отговор
    Най- красиви са украинките.Колкото до смешката с арабките- вижте кой го е писал и си спомнете едно стойностно нещо от нея. Няма.
  • 10 Ал Багдади

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Взе ми сливету от устата, ... думата, думата де. Булгурки от Шекер махал много убави и сочни, от Факултету напрао богини на либофта. Арапки нищо не претставляват, рунтави и космати като дунски казаки.
  • 11 Абе

    48 3 Отговор
    Що пишете глупости,3 години работих в либия и видях колко са чисти и тнт.къпят се на 2 седмици щото водата е скъпа,мажат се наистина с някакви кремове за да не миришат но на 40 градуса сещайте се дали има ефект,и са космати като планински нерези.колкото до красотата-да има хубави но колкото в всяка една държава.това дето го пишете някой сигурно ви го е разказвал на чашка
  • 12 Гадно копеле

    23 7 Отговор
    Опъват си кожата на лицето като си настъпят кли....а.

    Коментиран от #26

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Apple

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Сабрина":

    Да, разредени с базови, например жожоба или гроздово. Няма проблем.
  • 16 боцмана

    16 2 Отговор
    Как ги видяхте и разбрахте , че са красиви , с хубава кожа , коса като са непрекъснато зачохлени.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гадната Англия

    24 3 Отговор
    На мен тука в Лондон постоянно ми се въртят в краката млади полу забулени или разбрадени арабки, хем най - богатите. Обаче! Никакво Гучи и никакъв Шанел не им помагат с тяхната грозота. Арабските жени имат голям нос, къс крак, трътлести са и грачат като гарги (такъв им е езика). Плодовити са и обикновенно мъкнат цял табун трътлести арабчета, всичкото това постоянно се тъпче с храна и хвърля огризките по земята. 99% от европейките са по-красиви от тях.
  • 19 Капитана

    27 3 Отговор
    Не пишете глупост, че арабските жени са хубави и привлекателни. Напротив нямат никакъв чар и сексапил, с две думи Грозотий. Бил съм доста години в Катар, Алжир, Абу Даби. Имам доста преки наблюдения от живота в тези места. В арабския свят да си жена е кошмар, повярвайте ми на доста неща съм се на гледал и видял. Жените в арабските държави са за да раждат деца, да чистят и слугува на межете си и играчки за сексуални удоволствия на мъжете си. Нямат никакви права и право на каквото и да е било. Техния живот е меко казано робски. А за разкрасяване и други женски процедури, всичко е мираж.
  • 20 Метгонтан

    15 3 Отговор
    Тайната на красотата на арабките се крие в... третата вежда , кривите космати и дебели крака изваяни от яздене на камила . Те са универсални жени - ниски , трътлести и с плоски глави ,и може докато ти лапат бахура прави , да поставиш на главата им пепелник или биричка
  • 21 Цецо

    15 1 Отговор
    Сигурно имате в предвид по-богатите арабки от емирствата, които могат да се срещнат в моловете в Дубай. Някои от тях са наистина много красиви и отговарят донякъде на статията.
  • 22 Цецо

    7 1 Отговор
    Сигурно имате в предвид по-богатите арабки от емирствата, които могат да се срещнат в моловете в Дубай. Някои от тях са наистина много красиви и отговарят донякъде на статията.
  • 23 Иванов

    8 4 Отговор
    Аз затова харесвам еврейките. Руси, гърдести и дългокраки мадами и говорят на руски!

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Alpha_Lone_Wolf

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "Иванов":

    ИВАНЕ, ЕЙ СЕГА ИЗПИХ 2Л ВИНО ОТ ДЕСЕРТНОТО МИ ГРОЗДЕ, НО ЯВНО АЗ ПИЯ, А ТЕБ ТЕ ХВАЩА!
    ДЕ СИ ВИДЯЛ ЕВРЕЙКА С ТСИТСКИ БЕ.
    ТЕ СА БЕТЕР АЗИАТКИТЕ. ПЛОСКИ, ПЛОСКИ, ПЛОСКИ, ПЛОСКИ, ПЛОСКИ, КАТ ЗАСТОЯЛА ВОДА В ГЬОЛ. ТЕ ЗАТОВА ИМ ВИКАТ ДВУПОЛОВИ ЩОТ ЖЕНИТЕ ИМ КАТ МЪЖЕ.
    ИМАШЕ ЕДИН РУСКИ АКАДЕМИК, ДЕТО ГО УБИХА, МНОГО СЪМ ПИЯН ДА СЕ СЕТЯ ЗА ИМЕТО МУ? НО И ТОЙ НАРИЧАШЕ ЕВРЕИТЕ ГЕЙОВЕ, КАКТО И ХОРАТА РОДЕНИ ОТ МЕЖДУРАСОВА ВРЪЗКА. КАЗВАШЕ, ЧЕ ГЕЙОВЕТЕ ИМАТ ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА ХИПОФИЗА И ПЪЛНОЛУНИЕТО ГИ ПОДЛУДЯВА. АКО, НЯКОЙ ЗНАЕ КАК СЕ КАЗВА ДА МИ ПОДСКАЖЕ. БЕШЕ ВИСОК, ЛЕКО ПЪЛЕН, БЯЛА КОСА, ЛЕКО КРИВОГЛЕД, МУСТАКАТ. АЗ ПО ПРИНЦИП НЕ ОИЯ, НО СЕГА СЪМ ПИЯН КАТ РУСНАК.
  • 26 Alpha_Lone_Wolf

    5 4 Отговор

    До коментар #12 от "Гадно копеле":

    НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, В АРАБСКИЯ СВЯТ ОБРЯЗВАТ ЖЕНИТЕ, РЕЖАТ ИМ КЛИТОРА.
    НЯКОУ ЖЕНЕНИ ЖЕНИ, НЯМАТ КЛИТОР ЗА ДА НЕ СИ ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ. КАКТО КАЗА НЯКОЙ ДРУГ ПО-НАГОРЕ, ЖЕНИТЕ В АРАБСКИЯ СВЯТ СЛУЖАТ ЗА РАЗПЛОД И СЛУГУВАНЕ.
  • 27 Тайната е

    4 4 Отговор
    В поренето на анала
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 До всички жълтурковци

    2 3 Отговор
    Вода у пустинята нема! Хайде ми кажете на какво ще мирише сливата, ако не я подмине или с подръчни средства закрие и намаже с мазила от местните плодове! Абе хора! То тоалетната вода е измислена от французите и парфюма, по време на чумата! Та даже и перуките, за да скрият корта и да не смърдът толкова! Айде в пустинята след една седмица да срещнеш жена! Какво ми говорите за...!

    Коментиран от #31

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 отговор

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "До всички жълтурковци":

    Това е представата ти. Обзалагам се, че не си живял в добре уредена арабска държава, иначе не би писал фантасмагории.
  • 32 Хайл

    2 1 Отговор
    И си бръснат едната вежда в средата за да станат две
  • 33 Еди кой си

    0 1 Отговор
    Глупости и тъпотии....Само като видях кой го пише- за пореден път се убедих за простотията. Коментарите по-долу са истински - що за жени са арабките ( да не се повтарям ).Но това , че плод НАР - съдържа В 12 ( ! ) ме възмути и ме накара да пиша..
  • 34 Да бе....

    3 2 Отговор
    На света нямало мъж, който да не си мечтае за тези мистериозни жени. Глупости на търкалета!!!