11 Януари, 2019 07:00 12 472 1

Вашият хороскоп за днес, 11.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Стрелците ще са доста дейни, Водолеите да не се самосъжаляват

Вашият хороскоп за днес, 11.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Добре ще се чувствате днес, нищо няма да може да ви притесни. Е, ще има някои изненадващи неща, но те може само да ви забавляват, особено ако ги преживеете заедно с приятелите си.

Телец

Настроени сте за работа и започвате с амбицията да свършите всичко навреме, за да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на колегите си, определено не са имали нищо лично срещу вас.

Близнаци

Проблемите, които имате май сами си ги създавате. Иска ви се нещата да са по-екстремни и създаващи силни положителни емоции, но това не се отразява много добре на нервната система. Опитайте да действате по-спокойно.

Рак

Малко разсеяни ще сте днес, дано не сте планирали нещо важно. Ще ви дразнят разни дреболии и липсата на концентрация у околните. Бъдете по-внимателни с храната и напитките – не прекалявайте.

Лъв

Подобно на вълшебен лъч проектирате навсякъде собствения си поглед към света и изключително ще ви озадачава, ако някой започне да протестира. Вслушайте се и в някой друг, освен в себе си.

Дева

Околните може доста прибързано да оценяват поведението ви, така че не се ориентирайте по тях. Какво значение има за вас какво казват другите, при положение, че сте уверени в правотата си.

Везни

Днес няма да ви навреди един по-песимистичен поглед към света. Прекалено много неща трябва да предвидите, за да си позволите да се отпускате. По-добре предвидете лошите варианти, пък ако ви се разминат, толкова по-добре.

Скорпион

Денят няма да ви се стори лош, ако не се страхувате от досадна работа. Ще трябва да сложите в ред някои неща, но пък късметът няма да ви изневери. Можете да разчитате най-вече на приятелите си.

Стрелец

Днес ще сте доста дейни и всички, които мързелуват, ще ви дразнят. Може да бъдете изненадани от обясненията на онези, които ръчкате да действат, а те упорито ви отказват.

Козирог

Днес може да се сблъскате с нещо, което ще ви доведе до дива ярост и последствията може да са доста строшени предмети, скъсани дрехи и синки под очите. Така че по-добре прекарайте деня си по-далеч от чупливи предмети и още по-добре от хора.

Водолей

Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, потърсете някой с кисело изражение на лицето и помислете дали искате да изглеждате по същия начин. Само не се самосъжалявайте прекалено.

Риби

На вас ви се иска и едното, и другото, и третото, че и повече. Обаче изхождайки от жизнения опит на човечеството, трябва да знаете, че няма да получите всичко. Изберете приоритетно направление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ромео и Жулиета

    1 0 Отговор
    Обичам този.филм