Last news in Fakti

1 Април, 2012 14:49 1 074 0

Вещи на Уитни продадени на рекордни цени

  • уитни хюстън-
  • търг

 Вещи на певицата Уитни Хюстън, която се помина в края на февруари, бяха продадени за повече от 80 хиляди долара, или четири пъти по-скъпо от предварителната оценка, предаде РИА "Новости", цитирана от БГНЕС.

Търговете се проведоха онлайн. Най-скъпо се оказа бюстие с матово златен цвят, обшито с перли, с което Хюстън е излизала на сцената. То бе продадено за 19 200 долара. На търговете бяха продадени всички предложени вещи, принадлежали някога на Уитни – обеци от черен оникс с циркониев обков и обеци с бели перли, както и жакет от сатен (на снимката), с който Уитни блестеше във филма "Бодигард". Почти всички вещи са били придобити през 2007 г. на разпродажба на вещи в Ню Джърси, организирана за погасяване на дълговете на певицата. Тогава нито една от вещите не е била придобита от купувачите за повече от 1 000 долара.

Уитни Хюстън влезе в Книгата на рекордите Гинес като певицата с най-много награди. По време на творческата си дейност, започнала на 11 години в госпъл хора на баптистката църква "Ню Хоуп" в Нюарк, Хюстън е получила шест награди "Грами", 15 награди от "Билборд", 21 American Music Awards, две награди "Еми" и още много премии и награди в областта на музикалната индустрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА