1 Април, 2012 18:22 2 732 6

Гърците отказаха и секса

  • гърция-
  • криза-
  • секс

Уморени от кризата и празните си портмонета, гърците правят все по-малко секс. Лекари от Атина изследвали креватното поведение на шест хиляди мъже и жени, за да открият, че либидото и недоимъка са вързани ръка за ръка, предаде „Евронюз”.

„Финансовите проблеми и сексуалната активност са свързани – нямаш пари, нямаш работа, не виждаш бъдеще в живота си. Това са депресивни, механхолични чувства, които намаляват сексуалната активност”, твърди Константино Константинидис, който се занимава с подобен род изследвания, които се правят два пъти годишно.

30% от анкетираните признали, че кризата има „голямо отражение” върху сексуалния им живот. 34% от участващите в проучването обвиняват именно икономическите трудности за изчезналия си апетит за любовни приключения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 1 Отговор
    още 1 хуманен на4ин за намаляване населението на земята
  • 2 рагацони

    2 1 Отговор
    Нищо им няма на мързеливците, малко им е. Нека видят как ни е на нас - ( нямаш пари, нямаш работа, не виждаш бъдеще в живота си).
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 соти

    2 0 Отговор
    Няма страшно ще им помогнем-лятото ни чакаите и се подмивайте!
  • 5 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Може това да е вярно за някои райони в Гърция,но на о.Порос още
    работят,като нас българите.Такава информация имаме!,просто не
    пропускат момента за онази работа........
  • 6 БайХ

    0 0 Отговор
    Да бе...а на безпаричните братя от гетото чааветата ги носи щъркела! :))) По скоро им е писнало от гъркините - по лесно да ги прескочиш отколкото заобиколиш! :))) То затова повчето (извратени) форми на секса са се пръкнали в гръцко...:))) Хахах...