23 Януари, 2019 07:00 20 906 0

Вашият хороскоп за днес, 23.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Телците да разчитат на интуицията си, Скорпионите да приемат спокойно новото

Вашият хороскоп за днес, 23.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

В настоящия момент нещата определено не са съвсем във ваша полза, но това не означава, че трябва да спрете или да се ядосвате. Просто потърсете други пътища, а често пъти просто се налага да почакате.

Телец

Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Близнаци

Днес ще ви се струват напълно нормални най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго. Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал.

Рак

Днес ще бъдете направо неприлично разсъдливи и практични. Не си струва да сте чак толкова старателни, спомнете си и за радостите в живота. Ако не ги намирате – създайте ги.

Лъв

Днес трябва да се осъществи едно отдавна чакано събитие. Може би ще се наложи именно заради това да промените предварителните си планове, но пък усилията ще си струват.

Дева

Днес ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.

Везни

Днес ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.

Скорпион

Ситуацията, в която се намирате в момента, е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.

Стрелец

Днес ще бъдете необикновено красноречиви и удивителни, така че насрочвайте срещи и разговори. Успехът ви е в кърпа вързан.

Козирог

Днес може да бъдете душата на компанията, естествено, ако не решите да останете сами. Днес може да си позволите всякакви волности, това само ще забавлява околните.

Водолей

Днес ще бъдете сборна точка за информация. Опитайте да я синтезирате и подредите, защото ползата от това ще е главно за вас.

Риби

Не се изхвърляйте с твърде патетични изказвания, не всички могат да издържат на толкова експресивност. Може да посетите някое културно мероприятие или пък само да организирате такова. Най-важното е да не потискате творческия си импулс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА