13 Февруари, 2019 07:00 20 744 0

Вашият хороскоп за днес, 13.02.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Хубав ден за Лъвовете, Рибите ще са леко напрегнати

Вашият хороскоп за днес, 13.02.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако си повярвате, че този ден е фатален, той наиситна ще стане такъв. Като сте наясно колко много се поддавате на внушения, тогава нека поне да бъдат с положителен знак за вас.

Телец

В ученето и работата не си струва да се пренапрягате, търпението и труда ще ви спасят. Важно е да бъдете упорити и целеустремени. Прекрасна вечер, посветете я на любимия си човек.

Близнаци

Ден на професионалните предизвикателства. Ще успеете да докажете качествата си, а това ще ви донесе не само удовлетворение, а и признание от подходящото място и правилния човек. Не разчитайте на случайността, подгответе се предварително.

Рак

Малко разсеяни или може би много влюбени? А може би просто искате да избягате от цялата тази суматоха в навечерието на Свети Валентин. Намерете време да се усамотите и отпуснете, имате нужда от рестартиране.

Лъв

Хубав ден, но не карайте любовта да минава единствено през стомаха, има толкова други места откъдето да мине. За вас е важно да има материален израз на чувствата, но дали и гаджето ви мисли същото.

Дева

Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добро, онова което сте замислили.

Везни

На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да ви останат пари. Дано успеете да разрешите дилемата, защото на помощ отвън все още не можете да разчитате.

Скорпион

Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.

Стрелец

Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.

Козирог

Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има.

Водолей

По най-невероятни начини ще научавате нови неща и доста от тях може да се окажат полезни за вас. Ще се чувствате най-сигурни и спокойни, когато работите в екип.

Риби

Ще сте леко напрегнати, очаквайте всякакви странни събития. Без да се настройвате негативно, но днес наистина ще има доста предизвикателни ситуации. Съберете целия си кураж и опитайте да надмогнете съмненията, те са просто един предупредителен знак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА