18 Март, 2019 07:00 26 484 5

Вашият хороскоп за днес, 18.03.2019 г.

  • хороскоп

Близнаците ще имат късмет днес, Везните са във вихъра си

Вашият хороскоп за днес, 18.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много трудно ще ви е днес да се накарате да свършите досадните си ежедневни задължения. Желанието ви да се веселите и да правите нещата по различен начин ще е по-силно от волята ви за работа. Намерете начин да съчетаете приятното с полезното, подходете творчески към ежедневните ангажименти.

Телец

Никой не може да се усъмни, че сте работохолици. Все пак не прекалявайте, защото пролетната умора ви дебне. Денят е подходящ да се свършат всички досадни дребни неща, които все отлагате.

Близнаци

Добър момент да потърсите помощ и подкрепа от висшестоящи личности. Късметът днес ще ви съпровожда, стига да не сте толкова разсеяни, че да го пропуснете. Днес е моментът да си потърсите работа, ако ви се налага.

Рак

Ще сте изключително изобретателни, но най-вече авантюристично настроени. Ще ви е интересно да играете на шах със съдбата, а тя определено е добър партньор, но не бива да блъфирате, защото си е за ваша сметка.

Лъв

Ще се чувствате малко напрегнати и сякаш преливащи от безброй емоции. Нуждаете се от повече разбиране и спокойствие. Справедливото отношение, което очаквате може да се окаже не това, което сте си мислили, бъдете готови за изненади.

Дева

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи. Традиционният начин, по който се правят нещата със сигурност ще ви подразни и като нищо ще станете родоначалник на нов начин на действие.

Везни

Днес сте на “гребена на вълната”. Можете да пръскате идеи и очарование навсякъде. Ще трябва да изберете какво точно искате да правите, по отношение на разкриващите ви се нови възможности. Не се чудете дълго.

Скорпион

Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си в службата. Новите начини за решаване на проблемите, които предлагате може и да не бъдат възприети с ентусиазъм, но това не бива да помрачава настроението ви.

Стрелец

Лесно обидчиви ще сте днес, което още веднъж ще затвърди имиджа ви на труден характер. Опитайте да не приемате всичко твърде лично, в крайна сметка и другите са като вас - интересуват се предимно от себе си.

Козирог

Инициативата за действие е изцяло във ваши ръце. Днес ще ви е трудно да се преборите със собствените си вътрешни страхове. Бъдете по-смели и рискувайте, ще усетите тръпката да правите нещо непознато, а нищо чудно и да спечелите от това.

Водолей

Един мистичен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от задълженията си, защото така или иначе няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по интуиция.

Риби

Днес е добре да изясните на колегите и най-вече на деловите си партньори позицията, която имате. Бъдете много внимателни, защото е възможно твърде ловко да ви манипулират за постигане на някои цели, които вие не подкрепяте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ергелина памукова

    2 2 Отговор
    Надявам се да е така.
  • 2 клепоух парашутист

    0 2 Отговор
    Тези зодии ни омръзнаха, искаме нови.
  • 3 Минаващ от тук

    1 1 Отговор
    Е, утре ще мине...
  • 4 Лорчето

    1 2 Отговор
    Чудя се дали да вярвам .?
  • 5 Иван

    0 0 Отговор
    Чудя се, нямате ли си друга работа вместо да правите малоумни коментари. Критическата не прощава на никого явно...