Last news in Fakti

13 Март, 2019 10:41 9 151 22

Кичка Бодурова и Фънки се карат като каруцари

  • кичка бодурова-
  • фънки-
  • като две капки вода-
  • скандал-
  • като каруцари

Певицата обяви члена на журито за "недодялано човекоподобие и недоказан музикант"

Последният епизод на култовото шоу "Като две капки вода" успя да създаде нов грандиозен скандал между един от членовете на журито и една от най-големите ни български звезди. Непристойни подигравки отстрана на Фънки към гласовитата Кичка Бодурова накараха нейните почитатели да настръхнат към него и да избухнат с остри коментари срещу съмнителното му музикално образование. А непристойното му поведение достигна и до ушите на самата певица, която от години живее в Америка. Кичка не му остана длъжна и изригна в типичния за нея стил.

Стефан Илчев се представи блестящо в последния епизод на "Като две капки вода" в имитация на Кичка. Той бе доловил всяко нейно движение и дори вибрато в гласа. Това не остана незабелязано от членовете на журито, но Фънки за пореден път реши да се направи на интересен и да скочи срещу голямата ни звезда.

"Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното", бяха думите му за изпълнението на Стефан, който трети пореден лайф влиза в женски образ.

Макар голямата българска звезда Кичка Бодурова от години да живее в Америка, тя не спира да поддържа контакт със своите почитатели в родината. Още по време на имитацията на Стефан те я информираха за големия му успех, но и за заядливите коментари от страна на Фънки, на който не му отива да скача по този смешен начин към вече доказани имена.

"Искам да благодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори на най-гледаното българско предаване. Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Доколкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го "обгръщат". В България има още един, дето му се иска да бъде "Лорд". Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране — едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики", изригна Кичка с коментар по случай острите думи на закръгления музикант насочени към нея.

Кичка отправи и призив към продуцентите на шоуто. Тя много иска да включат нейните песни "У дома", и "България" в шоуто. "И крайно време е да посъветвате журито да коментира само изпълнението имитация, а не какъв стил те харесват или не", допълни обичаната ни певица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    47 10 Отговор
    Пффф отвратителен гнусен шопар!
  • 2 А БЕ

    39 9 Отговор
    ЗАЩО ГО СЛАГАТЕ ТОВА „КАТО” , ЗА БЛАГОЗВУЧИЕ ЛИ ? ТОЯ СИ Е НЕЩО ОЩЕ ПО НИЗШЕ ОТ КАРУЦАР , МЯЗА НА АМЕБА И ПО ИНТЕЛЕКТ !

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Биде

    10 2 Отговор
    Погледни себе си като визия и кариера пък чак тогава коментирай ако имаш база за сравнение тоз или онзи!Явно поради липса на друго селската му грубиянщина е единственото с което да го запомниш!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 166

    14 4 Отговор
    КАКВО СРАВНЯВАМЕ - ИЗНЕСТНА БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА, КРАСИВА МАДАМА И СЕКССИМВОЛ С ЕДНА НАПЕРЕНА ТОРБА С ЛА-НА !!!!?????????????
    ДО ТОЛКОВА СМЕ КА.УТИ ЧЕ ТРЯБВА КИЧКА ДА ГО СЛОЖИ НА МЯСТОТО МУ/ КОЕТО НЕ Е В ТЕЛЕВИЗИЯТА/ НЕ СЕ НАМЕРИ МЕДИЯ КОЯТО ДА МУ ОТКАЖЕ

    Коментиран от #9

  • 7 fan

    7 16 Отговор
    Fanki e N1

    Коментиран от #10

  • 8 Анелия. Георгиева

    8 3 Отговор
    Като цяло сезона на предаването е много слабо. Като се вземе в предвид подбора на изпълнители,водещите който показват не доброто си държание и поведение и дойде реда на ”журито” Какво жури какви 5 лева. Те самите не знаят защо са там и много моля Фънки да сдържа малко вулгарното си поведение и да не напада хората защото именно той няма абсолютно никаква кариера.. Извинявам се да ”Черно фередже” Ще ми бъде интересно той да имитира да речем жена по негов избор!
  • 9 ДА ВЕ

    6 13 Отговор

    До коментар #6 от "166":

    Фънки е готин и духовит пич... а Кица-Мекица е отвратителна със своята безмерна горделивост, високомерие и себеююбиво агресивно поведение! Лично аз не я понасям! Вярно, глас има, обаче това не може да и служи като повод и оправдание да се прави на свръхчовек!.. Гледах я преди години при Слави, държеше се супернадменно, дори се "изпъчи" как след неин концерт едно малко детенце отишло да и поднесе букет цветя, а тя му се сопнала така: "Чакай, ти не можеш да ми поднасяш цветя, защото първо не знаеш коя съм аз!.." Срам и позор за нея като поведение, че и се хвали с това! Относно изразите "красива мадама" и "секссимвол", няма да коментирам - само герантофил може да се изрази така за гадната, злобна и противна дъртофяга Кица!
  • 10 Анелия. Георгиева

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "fan":

    И кое по точно му е № 1 Няколко неща за който го квалифицирате толкова да е добър? Ааа никой не е запознат ?

    Коментиран от #14

  • 11 Фактите налице

    5 11 Отговор
    ФЪНКИ Е БЕЗСПОРЕН ПИЧ, ЦВИЧКА Е ГАД КОМПЛЕКСИРАНА, ЗАЯДЛИВА И МИРИЗЛИВА. ДРЕБНА РЪЖДИВА ДУШИЦА, ИЗБИВАЩА КОМПЛЕКСИТЕ ОТ НЕЩАСТНОТО СИ ЖИВОТЧЕ.
  • 12 ЯЗЕ

    2 1 Отговор
    И двамата ме кефят ,как се карат.
  • 13 Бас плейър

    2 4 Отговор
    Ако фънки има съмнително образование незнам просто това е пълна простутия той е завършел консерватория с отличие и ощи е в листете на най дибрите музиканти на Българската консерватория
  • 14 Бас плейър

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Анелия. Георгиева":

    Първо бих казал че е един от най-добрите басисти в България второ със Амебата са създали нещо уникално Като София Мюзик Етърпрайсис а трето е човек който спонсорира училища деца с талант но никой не го знае за това е номер 1
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Експерт

    7 2 Отговор
    Бодурова пее за България, а си живее от много години в Америка. Дъщеря и е разглезена и вулгарна п*кла, типично недодялано човекоподобие. Тази жена собственото си дете не е могла да възпита, а ще определя другите хора и ще сипе нагли обиди. Грозна и жалка работа.
  • 17 оффф

    3 1 Отговор
    Време беше тая коза да се обади от "рая на Земята".Преди време се фукаше колко била горда,че е "американка" и как не можела да се примири с лошотията в България.Да не говорим за превземките й от сорта "не умея да мразя","не забелязвам завистта и злобата" и прочие тъпотии.Слагам кавички,защото това са нейни изрази.Уж над нещата,пък не пропуска да влезе в поредната махленска разправия.А и как става така,че все тя е потърпевша,все срещу нея има заговор да й попречат/за какво???/,все на нея й завиждат...Толкова си е повярвала,че не разбира колко е смешна и жалка.
    Рядко отвратителна и досадна твар!
  • 18 Г.З.

    3 0 Отговор
    Здравко от Ритон,беше казал за нея"Дърт кукумицин".А да забравиш българския за три-четри години екскюзми ама!!!На български извинявай ли беше.
  • 19 Бъз

    2 4 Отговор
    Много сте злобни бе хорица! Жената има самочувствие защото е постигнала много. Може да си позволи да ходи където и когато поиска, да каже каквото поиска- има заслужено самочувствие . И това дразни дребните , ниски души. Вместо да се учите и растете от такива хора вие само плюете. Тя е около 30 години в чужбина мисля а не 3. Концертите са и препълнени, а я обиждат че била ресторантска певица. Отидете на неин концерт от любопитство за да разберете коя е и тогава говорете. Препоръчително.
  • 20 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    В ТЕЗИ СРЕДИ ПОТДЪРЖАШ "ВИДИМОСТ" ЕДИНСТВЕННО ЧРЕЗ "СКАНДАЛ" И ТО ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕН- СПОРЕД СЪОТВЕТСТВИЯТА !!!!!!!
  • 21 шефа

    0 1 Отговор
    Този тъпан от къде се появи.Само знае да се подиграва да обижда и да се прави на велик.А бе аланкооолу виж се не приличаш на човек .С този тумбак не можеш да си видиш к......ра.Колкото до Кичето добра е за годините си .Бих и го пуснал лееекичко като пет пари в гъдулка.Все още има хляб в нея.
  • 22 ЖЖЖ

    0 0 Отговор
    Фънки е кофти комплексар. От където и да го погледнеш не става и не става - ами не става