Last news in Fakti

20 Март, 2019 11:45 57 504 62

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

  • астреология-
  • зодиакални знаци-
  • характер-
  • безчувствени-
  • неблагодарни-
  • зодии

Представителите на тези 6 зодии са описвани като най-безчувствените и неблагодарни знака в хороскопа

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са… - 1
Снимки: shutterstock

Всички сме чували клишираните и досадни стереотипи, с които астролозите описват характера на всяка от 12-те зодии. Според тях всяка зодия носи определени личностни характеристики и качества, които зависят от подредбата на планетите, звездите и други подобни. Ето защо много често астрологията поставя под общ знаменател хората родени под един и същ знак от зодиака. Именно знакът, под който сме родени, ни определя като личности. Така всеки представител на дадена зодия има еднакви общи черти, силни и слаби страни, както и припокриващи се желания и отношения към живота и околните, с останалите представители на неговия зодиакален знак.

Например, представителите на тези 6 зодии са описвани като най-безчувствените и неблагодарни знака в хороскопа.

Те трудно ще покажат емоциите си на околните. Държат се така, сякаш не знаят значението на думата „Благодаря” и не са наясно как да показват състрадание и съпричастност.

Според родените под знака на някоя от тези зодии благодарността, извинението или даването на положителна оценка на някой друг са неща, които биха ги направили слаби. Ето защо хората, родени под знака на тези 6 зодии се държат хладнокръвно, отчуждено и безчувствено.

Ето кои са шестте зодиакални знака, които според астролозите можем да определим като най-безчувствените и неблагодарните:

Телец

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Те се държат като типично „разглезено дете”. Телецът не само подценява доброто по отношение на хората, но ако някой се държи добре с него той приема това действие за даденост. Телецът не знае как да каже „Благодаря” — всъщност той искрено вярва, че проявлението на благодарност не му дава популярност и го лишава от уважението на околните. Ето защо всички Телци винаги искат повече, повече и повече. А когато получат повече, това е много малко за тях.

Близнаци

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Те могат да приемат благодарността околните като прост подарък, който заслужават. Когато става въпрос да навлязат в чуждото пространство и/или време, те не се притесняват от това и изобщо не им пука какво ще си помислят другите. Дайте нещо на близнаците и те ще ви благодарят, но само посмейте да им отнемете нещо или да им губите времето — ще ви съсипят.

Дева

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Девата няма да ви оцени, защото тя не цени никого или нищо друго, освен нея. Това просто не е в нейния характер и начин на живот. Благодарността идва при Девата в малки дози и това е така, защото тя искрено вярва, че заслужава всички подаръци, които ѝ се дават — при това просто ей така. Тя ясно разделя всичко на черно и бяло, а добрите емоции в живота ѝ има много малко място.

Везни

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Те лесно ще ви подведат. Това е техният план за действие: първо да ви очарова с доброта, да ви съчувства и след това започват да ви използвате. Когато им дадете всичко, от което те имат нужда — пари, време, любов, грижи и какво ли още не, те просто ще си тръгнат без предупреждение, защото вече имат всичко, което искат. Това е изключително неблагодарен и безчувствен знак, затова внимавайте много с тях. Везните прост има сериозно презрение към всичко и всички наоколо.

Скорпион

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Скорпионите очакват твърде много от другите … и в крайна сметка са разочаровани, ако не го получат. Тази зодия гледа на хората около нея като на пионки, създадени да му служат, родени изключително за подобряване само на неговия живот. Не очаквайте, че Скорпионът ще ви обича и оценява. Всичките ви усилия да положите, за да му угодите, пак няма да получите благодарност от негова страна.

Водолей

Най-безчувствените и неблагодарни зодии са…

Водолей е приятелски настроен към всекиго и затова лесно може да ви убеди в своята лоялност към вас. Но това е само маска. Можете свалите Луната за Водолея, но от негова страна ще получите само лека и иронична усмивка, но тя е много далечен израз на благодарност. Всъщност на Водолея му е все едно за когото и да било. За него най-важен е той самият.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 защо ли

    74 26 Отговор
    Ммдаааа, написаното е доста вярно!
  • 2 Дани

    45 19 Отговор
    И аз така смятам.
  • 3 Нонстрадамус

    102 27 Отговор
    Нещо са отървали използвача Козирог. Жените са особенно скръндзави, пресметливи паразити.

    Коментиран от #6, #49

  • 4 Гъдю Гъдев

    40 4 Отговор
    Не мога да повярвам!За мен абсолютна истина. А се бях построил да чета глупости.

    Коментиран от #39

  • 5 Лорчето

    35 10 Отговор
    Не вярвай на написаното, а на делата и очите си....!!!!Всичко е фалш. в името. на собствена изгода....!!!Не позволява време и място, повече да кажа.....!!!!! Човек може да направи знака на зодията си красив, а не фалшив...!
  • 6 Такива ми работи

    56 17 Отговор

    До коментар #3 от "Нонстрадамус":

    Прав си, Козирог е ном 1 от безчувствените и надути ка.ути, дели позицията с Овен, следван от Телец и Скорпион, ама Везните лошото им е че не им се вижда, уж са златни и в един момент - Х.Й
  • 7 Баю Заю

    31 15 Отговор
    Пълни глупости
  • 8 Мимоза

    26 21 Отговор
    За водолея,абсолютно вярно!
  • 9 Maria Ilieva

    41 26 Отговор
    Козирогът е генералът в зодиака, а Везните са най-отвратителната зодия!

    Коментиран от #12, #13, #29

  • 10 Близнак

    20 5 Отговор
    Ще ги съсипяяяя

    Коментиран от #11

  • 11 Los Maduros

    19 1 Отговор

    До коментар #10 от "Близнак":

    Давайййййй
  • 12 Везните

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "Maria Ilieva":

    Тука съм Марче заради тебе специялно.
  • 13 ФИФИ СЕКСА

    47 14 Отговор

    До коментар #9 от "Maria Ilieva":

    Най отвратителната зодия е Скорпион !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 телец

    19 6 Отговор
    Миленче,
    така е,
    телеца чука,не показва чувства и си тръгва,
    а недоволните пишат по сайтовете.
  • 19 Хмммм

    20 7 Отговор
    хората са добри по природа мръсници долни, но вие астролозите вместо да кажете, че са добри ги карате да се мразят и да се страхуват едни от други, всичко е до възпитание. Доста имате от рогатия у вас и за това Господ ще ви смаже!
  • 20 Красимир

    35 19 Отговор
    Изпусната е зодия РАК. Пресметливи, подозрителни и друго мнение освен тяхното няма. Лесно предават приятелите си

    Коментиран от #33

  • 21 Хмммм

    7 13 Отговор
    Нещастници *олни (астолозите) сега заради вас м*ъсни копе*нца приятелите ми които обичам евентуално могат да ви повярват, съответно да ме намразят и да си развалим отношенията. Вие астолозите ности много зло на света! И за това си чакайте наказанието от Господ!
  • 22 vasik atanasova

    9 5 Отговор
    Е КАК ДА ЖИВЕЕМ С ТАКИВА ЖЕНИ А
    САМО ЩЕ СТРАДАМЕ
  • 23 ЛъФ

    20 13 Отговор
    За Девата, потвърждавам!
  • 24 Докога бе

    9 10 Отговор
    До кога ще вярвате в зодии бе, хора? Няма ли Господ за вас?

    "Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {т.е. който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел, никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите; защото всеки, който върши тия дела, е омразен на Господа..." (книга Второзаконие-Библията)
  • 25 Малена

    21 6 Отговор
    Аз съм Телец и не съм не благодарна, но искам отношение на обич и разбиране, харесвам красивите отношения и ненавиждам използваните особено ако са мъже. Обичам Девата, Козирог и любовта между нас. Знаете ли не е важна зодията, а душата и усмивката с която печелим приятелства.
  • 26 Beautiful Rose

    10 6 Отговор
    Благодаря ви Милена, интересна, чудесна статия! Аз съм жена Везна и потвърждавам с две ръце - за мене всичко, абсолютно всичко е вярно 100%! Омъжена съм за Близнак, той е грижовен, щедър, прекрасен човек!

    Коментиран от #27

  • 27 Тасманийски дявол на 63 г

    8 5 Отговор

    До коментар #26 от "Beautiful Rose":

    Ти нямаш мъж бабо, само син имаш...?! Не е хубаво да лъжеш...!!!

    Коментиран от #34

  • 28 Най сладката зодия!

    4 15 Отговор
    Кадифенцето скорпион!
  • 29 Lion

    18 10 Отговор

    До коментар #9 от "Maria Ilieva":

    Козирозищото е най гадната зодия! Всички , които познавам са зли и злобни

    Коментиран от #46, #54, #57

  • 30 Sara

    3 11 Отговор
    За телец е абсолютно вярно.
  • 31 Алфа Ромео

    21 7 Отговор
    За водолея е на 100 % вярно, имал съм отношения с такава жена, правих всичко по силите си за нея, абсолютно никаква благодарност и уважение малко поне. Няма такива неблагодарни и студени жени, вече стоя далеч от този знак, за девата имам наблюдение донякъде, и те са подобни самовлюбени и студенокръвни.

    Коментиран от #40

  • 32 Аз си знам

    14 16 Отговор
    Най отвратителните зодии са овен, близнаци и везни....
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Beautiful Rose

    10 8 Отговор

    До коментар #27 от "Тасманийски дявол на 63 г":

    О, ти май си онова малкото самотно момченце с психичните отклонения, което не може да си намери партньорка и досажда на хората... За твое севдение съм млада омъжена жена на 32 години, син нямам, нито дъщеря, защото ние и двамата не искаме никакви деца. Всъщност той е на 48 години, по-голям е от мен, но се разбираме прекрасно! Ние сме една щастлива влюбена двойка, той е голям работяга като повечето Близнаци, докато аз съм красива и мързелива... като повечето Везнички. Съпругът ми ме глези, угажда ми във всичко, защо ми е да работя!?

    Коментиран от #35

  • 35 Въй..!

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Beautiful Rose":

    Много добре ме познаваш, мен не описа по много отрицателен начин, вярвай си на думите, иска ти се така да бъде...! Не всяка приказка има добър край...старицо колежке...! Аз съм жена, омъжена и не ми трябват мъже...! А психични отклонения имат,стари баби, живеещи с момченца....!!!!

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Доста е опасно...!

    5 2 Отговор
    Мъж да живее с жена, независимо коя зодия е, много употребявана и психично болна, дотам стигнала, че се модерила като мумия...!!!! Да ни пази Бог.... от такива гадости....!!!
  • 38 Наблюдател'

    13 4 Отговор
    А , най-крадливата е зодия ГЕРБ !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 колега

    9 0 Отговор

    До коментар #31 от "Алфа Ромео":

    колега при мен пък е обратното, обичах и още я обичам водолейката, беше всеотдайна във всичките ни взаимоотношения, явно всичко е до възпитание и до човека...
    Не вярвайте на тези глупости - зодиите, 5-10 % е истината...
  • 41 ХаХаХа

    5 4 Отговор
    Хахха, пълни глупости са това, определено!
    Не съм съгласна за никоя зодия, че е така!
  • 42 Тони

    7 0 Отговор
    На който не му харесва да не чете!
  • 43 Изящна Лейди

    4 1 Отговор
    Сериозно презрение към всички наоколо - далеч не. Само заслужилите многознайковци, зли хорица и тарикати справедливо "награждавам" с царствено презрение. И тотално игнориране.
  • 44 Водолей

    4 3 Отговор
    По принцип човекът е устроен егоист. Обича да получава, не обича да се отблагодарява. Тези които го правят владеят лицемерието.
  • 45 Гост2

    3 6 Отговор
    Зодиите съществуват само в празните кратуни на малоумниците .
  • 46 Viktoriq

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Lion":

    Значи не познаваш правилните хора

    Коментиран от #55

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 FUCK OFF

    8 0 Отговор
    НО...ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА...БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА...
  • 49 Скорпион с жена козирог

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Нонстрадамус":

    Прав си приятелю + това че са неценящи и манипулатори си пропуснал !
  • 50 Скорпион

    8 3 Отговор

    До коментар #47 от "FUCK OFF":

    Верно е че са големи боклуци девите !

    Коментиран от #52

  • 51 Noviqt

    3 0 Отговор
    за везни съм напълно съгласен, но както казват всеки е различен
  • 52 FUCK OFF

    6 1 Отговор

    До коментар #50 от "Скорпион":

    НЕ ДУМАЙ......АКО ЗНАЕШ КАКВО СЪМ ПАТИЛ....????
    БИВШАТА БЕШЕ ДЕВА....
    И СЕГА КАТО ЧЕТА ,ЧЕ ТОЯ ИЛИ ОНЯ УБИЛ ЖЕНА СИ СЪМ СКЛОНЕН ДОНЯКЪДЕ ДА ГИ РАЗБЕРА.....НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КАКВО Е ДА ЖИВЕЕШ С ИЗРОД В ЖЕНСКИ ОБРАЗ....ИМАМ ПРЕДВИД ИЗРОД ДУШЕВНО....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Здрасти

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "Lion":

    Явно не познаваш козирога.
    Силни характери, упорити и много умни.
    А влезеш ли им под кожата са ти приятели до гроб. Хората със слаби ангели не са за козирози 😉
  • 55 Фактите налице

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Viktoriq":

    Така е. Всяко стадо си има отборни и мърша. Зодията е просто знак с определена характеристика. Така, че от ВСИЧКИ зодии без изключение има качествени личности, има и мърши.
  • 56 Бачо Киро

    5 0 Отговор
    Големи сте идиоти... Тук назовали 6, вие добавихте другите 6, демек всички били неблагодарни... Сериозно ли мислите, че при 7+ милиарда хора и разпределени между 12 зодии се падат еднакви хора във всяка зодия? Това идиотите и астролозите ако идете да живеете на Марс ще е супер. Вие от тринадесетата зодия ли сте? То бива човек да е прост и наивен, ама вашето е отвъд всякакви граници...

    Коментиран от #58

  • 57 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "Lion":

    Пълни глупости. Просто дружиш с боклуци.
  • 58 Хмм

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бачо Киро":

    Гледа се човек как се държи и какво прави... това да се фиксират хората по зодии е най-малкото нелепо.
  • 59 отговор

    2 0 Отговор
    пълни глупости
  • 60 Нострадамус

    0 1 Отговор
    Чи туй са 50 % от електората 😁😁😫😫
  • 61 Bg бг бг

    4 0 Отговор
    Жена везна е най гадната без сърце е тази зодия без чуства
  • 62 пълни лъжи

    0 2 Отговор
    това за везните е долна лъжа, най- прецакваната зодия , заради наивността и добротата си, заради това че най- умните и най- лековерните...за скорпионите по е вярно