Last news in Fakti

25 Март, 2019 09:00 16 720 0

Вашият хороскоп за днес, 25.03.2019 г.

  • хороскоп

Малко труден ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 25.03.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Семейните и домашните въпроси ще придобият огромно значение. Повишената ви енергия и самоувереността ще ви помогнат да разрешите всичко максимално бързо. Спортът и почивката са важни, не ги пренебрегвайте.

Телец

Днес е добре да внимавате как харчите, парите ще изтичат между пръстите ви, а сега е време за натрупване, а не за разпиляване. Не се отказвайте от целта, която преследвате, не губете интерес към нещата.

Близнаци

Пролетните ветрове ще ви довеят нови вълнения. Ще разберете защо казват, че “любовта върти света”. Ще имате желание да отделите част от времето си за културни занимания и алтруистични дейности.

Рак

Напрежението е в самите вас, така че не обвинявайте другите. Най-добре е да се справите със собствените си страхове, тогава нещата ще се случват по друг начин или най-малкото - вие ще ги възприемате различно.

Лъв

Малко труден ден. Наяве може да излязат скрити чувства и нечие недоброжелателно отношение. Колкото и да ви мъчно, трябва да се примирите с факта, че не всички хора могат да ви бъдат приятели. Днес не се доверявайте никому.

Дева

Личните връзки ще имат преимуществено значение днес. Дори противопоставянето може да се окаже полезно и да ви научи на нещо ново. Темпото ви на работа може да се позабави, но пък може да разберете доста ценни неща за някаква нова работа.

Везни

Днес ще се чувствате свободни и пълни с енергия за нови действия. Идеален момент за пътуване или пък за вземане на изпити. Вълнения няма да ви липсват, особено сърдечни, нищо чудно днес да поставите началото на нова връзка.

Скорпион

Днес е добре да не прекалявате в нищо, но най-вече в яденето. Прекалената ви припряност може да стане причина за трудови злополуки, гледайте какво правите, вместо да приказвате.

Стрелец

Ден за стари и нови приятелства. Ще имате желание да почувствате простите житейски радости и защо да не го направите. Дори в работата ще ви предложат по-интересна задача. Днес наистина можете да усетите пролетта в душата си.

Козирог

Денят е доста активен. Избягвайте скучните и досадни хора, само ще ви загубят времето. Не се впечатлявайте прекалено от думите на колегите си и не им се доверявайте напълно, в крайна сметка отговорността за действията ви си е лично ваша.

Водолей

Желанието ви за промяна е напълно обяснимо, но е редно да положите и малко усилия, ако искате да го осъществите. Днес е добре да поразчистите натрупаните бумаги и да въведете малко ред в нещата си.

Риби

Не бързайте много да не се срамувате после от последствията. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не избързвайте в преценките си за нещата. Сравнително добре се развиват търговските дейности, макар и не с желания резултат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА