Last news in Fakti

25 Март, 2019 16:33 11 826 13

Кали остана без издръжка от бившия си

  • кали-
  • фолк певица-
  • издръжка-
  • владимир-
  • раздяла-
  • пари-
  • харчела-
  • казина-
  • хазарт

Той ѝ спрял парите, защото певицата харчела всичко в…

Фолкпевицата Кали вече не получава и лев от третия си мъж Владимир. Бащата на последното ѝ дете напълно е отрязал всякакви финансови желания на Кали. Той нямал против да води сина си на почивка и да му купува дрехи и играчки, но не доверявал и лев на бившата си, пише клюкарският вестник "България днес".

Причината е, че певицата пилеела с лесна ръка всякакви пари, до които се докосне. Давала ги не само за скъпи дрехи, но и за женски вечери, които често си устройвала с приятелки, придружени от много алкохол. „Кали се прави на самостоятелна, но всъщност Влади плащаше всички сметки на нея и майка ѝ. Колата, която тя кара, също е купена от него. В един момент му писна, защото се оказа, че с приятелките често се забавляват в столични казина“, разкри близък на двойката.

Пред изданието бившият на певицата Владимир разкри, че засега не желае да коментира отправените обиди към него от Кали, но има своя версия за случилото се между тях.

Според него с интервютата, които напоследък дава, чалгаджийката търси съчувствие от страна феновете си. Кали и Владимир се разделиха преди половин година, но преди седмица в интервю за предаването „Папараци“ Кали сподели как бившият ѝ е отправял непрестанни обиди към нея.

„Той така и не можа да приеме моето свободно поведение и често ме наричаше к**ва, даже още преди да се роди синът ни. Много търпях. С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението "ма", а в тази връзка с Влади 6 години търпях много", разкри своята версия певицата.

Според нея той не можел да се справи и с отглеждането на другите ѝ две деца.

"Това не е първата ни раздяла — имаме няколко скарвания с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка, а пълна с много емоции. Но имахме много любов между нас. Това е типичен пример за "обичаме се, но не можем да бъдем заедно", разказа Кали.

След раздялата двамата се чували само за въпроси покрай детето си. Те не си говорят и дори избягвали да се засичат при предаването на сина им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циганка

    40 3 Отговор
    Противна циганка нахакана.
  • 2 ами сега

    30 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: С бащата на Георги се разделих заради едно хващане за врата в спор, с Антон се разделих заради обръщението "ма", а в тази връзка с Влади 6 години търпях много", разкри своята версия певицата.......Малиии, егати тъпата ковра! Той верно много издържал последния, цели 6 години.......ама явно има кинти, щом е давал за всичко изброено.......ся да й хвърля по 100лв издръжка официално, а всичко останало в натура на лапето, това е!
  • 3 Иван

    12 2 Отговор
    А, ЧИСТИТО!!
  • 4 Мосак фонсека

    21 1 Отговор
    Щях да пиша нещо, ама от смях не мога да се концентрирам.
  • 5 Лорчето

    10 1 Отговор
    То за рев, хич не е за смях...! Ама кажи на хората защо ти е смешно...?! Че любовника ти хакер, те курдиса да ме подслушвш и гледаш..? Стара жена на момиче се прави...!Да пази Бог...!!!! И ти ще реве, бъди сигурна...!!!
  • 6 Госта

    27 3 Отговор
    Тая ако беше читава нямаше трима да и бият дузпата.
  • 7 шилчо

    5 4 Отговор
    тая че я скинем бате
  • 8 Чепа

    16 5 Отговор
    Мога да и плащам издръжка по 50лева на час но само ако издържи геройски 19 сантиметровата ми гега да я посети навсякъде.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нонстрадамус

    8 1 Отговор
    Жените са хубаво нещо. Но по-добре да не са ти в къщата.
  • 11 гост

    16 0 Отговор
    Не е случайно. Тази щом се разделя за едно хващане за врата или обръщение на "ма", а тя самата е скандалджийка и да дудне и мели на главата, но да не понася някой друг да се ядоса, това са съвременните еманципирани жени. Тя трябва да властва, тя да има право да се държи колкото си нагло и нахално иска, тя да има право да се сърди, крещи, нерви, но ако ти си отвориш устата и дори не ти одобри тона, тогава си виновен за абсолютно всички проблеми във връзката. Инак ти плащаш за всичко, тя не знае колко струва колата, къде се плащат данъци и сметки, не знае как със заплата 1000лв този месец ти се е наложило да изтеглиш 2х.лв, ама иска. Иска почивка зимата, иска почивка лятото, иска подаръци, иска старание, иска изненади, защото някоя кифла постнала нещо във фейсбук и тя цъка, че при нея не било така. После викат, че мъжа ги бил напуснал, а не се погледнат те на какво приличат.
  • 12 Селянин от балкана

    5 0 Отговор
    Сичкото дека грачи у пайнера уруспии
  • 13 Слънчицето на сайта...!!!

    4 0 Отговор
    Мноооого любов и накрая едно кроше у заднио двор...! Мен ме направиха каква ли не,, засегнаха чак личната ми селска шивачка, вижте си развратния и крадлив живот, това се отнася за Бойките най вече и за тоз любопитното гюбре дето ми натресе такива амеби.. които не искам да ги видя в съня си...!!!