Last news in Fakti

8 Април, 2019 10:31 2 902 6

Магически пръстени бдят над Мая Илиева?

  • мадона-
  • мая илиева-
  • талисмани-
  • магия-
  • пръстени-
  • кабала

Тя се е запалила по мистичното еврейско учение кабала

С магически пръстени, които закрилят притежателите им и ги пазят от лоша енергия, се е сдобила най-богатата вдовица у нас Мая Илиева, написа сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Спътницата на покойния вече бос на ВИС 2 Георги Илиев се е запалила по мистичното еврейско учение кабала. Негова поклонничка е и попкралицата Мадона.

Бижутата на Мая Илиева струват няколко хиляди лева. Само един подобен пръстен е 1500 лева. Според нейни приближени тя се е запалила по учението преди години, но никога не го е показвала.

Тя вярва, че има нужда от защита заради случващите се събития в нейния живот. Мая е живеела в ужас, че нещо лошо може да се случи с децата ѝ. Затова и вярва, че само висша сила може да ѝ даде закрила. Илиева притежава цяла колекция от магическите бижута, които купува при пътуванията си в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    16 2 Отговор
    мдааааа , много важна информация.
  • 2 Именно

    9 2 Отговор
    Някой май е прекалил с "Властелина на пръстените".
    Само не знам дали Мая или Милена?
  • 3 Ловешки Поклонник на Съдбата

    5 2 Отговор
    Мая Илиева винаги е имала на нейна страна СЪДБАТА ,а каква по- Висша Сила в Природата ,от Нейно Всемогъщество Съдбата ...Съдбата е тази ,която решава дали да унищожи един човек изправяйки го пред непреодолими препятствия и и смъртоносни опасности ,злокачествени нелечими заболявания ,всевъзможни гибелни злополуки и всеки мислим вид нещастия ,но Съдбата е и тази ,която решава дали да дари на един човек всичко най-прекрасно в действителността ,като съвършено здраве ,привлекателен външен вид ,безупречно телосложение ,изобилие в притежаването на разплащателни средства ,отсъствие и неподатливост на никакви животозастрашаващи премеждия от раждането до смъртта...Познавам десетки ,стотици такива ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ ОТ СЪДБАТА ,не е просто само Мая Илиева ,десетки хиляди такива върховно щастливи хора има в България ,които не знаят какво значи телесна болка ,страх от злокачествено заболяване ,ограбване от свръх-алчни лекари ,всекидневно болезнено съществуване изпълнено с непрекъснато страдание ,телесно и душевно ,пред-ракови храни в вкус на трева ,които и куче не би вкусило ,невъзможност за никакви плътски наслади ,никакви пътешествия и почивки с години ,постоянна обсебеност от страха за Смъртта...Всички нещастници бихме били на 7-то небе от щастие ,ако имахме толкова лесно преодолимото ''нещастие '' на Мая Илиева ....
  • 4 Чук

    2 0 Отговор
    Пуста суета
  • 5 Кирка в капака

    9 1 Отговор
    Само заглавието ми беше достатъчно за да го преместя
  • 6 БАГЕР

    1 0 Отговор
    ДРЕМИ МИ ЗА ТАЯ КВА Е ТАЯ ФРИЗИОРКА ЛИ