Last news in Fakti

24 Април, 2012 13:12 1 492 2

Билети за Лейди Гага от 27 април

  • lady gaga-
  • лейди гага-
  • концерт-
  • билети

На 27 април в 10.00 часа стартират продажбите на билети за концерта на Лейди Гага (Lady Gaga) в България, съобщиха организаторите от София мюзик ентерпрайсис.

Всички фенове, закупили билети през първия ден на продажбите, само от касата на Тикетпро в Билетен център на НДК, имат шанса да спечелят новия албум на поп-иконата - Born This Way. След приключване на работния ден, ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета. Те ще бъдат публикувани на 28 април на www.sme.bg. Организаторите от СМЕ и Юнивърсъл Мюзик България, ще се свържат с печелившите, за да им предоставят наградите.

Според последните изисквания на самата Лейди Гага, теренът няма да бъде разделен на зони от различни ценови категории и всички билети ще бъдат на цена 120 лева. Промяната е продиктувана от желанието на звездата за по-близък контакт с хората, без бариери и заграждения. Билетите за трибуните остават без промяна от 70 лева до 200 лева.

Албумът Born This Way е с продадени повече от 6 милиони копия по цял свят и включващ едни от най-големите хитове на феноменалната изпълнителка като едноименното парче "Born This Way", "Marry The Night", "Judas", "The Edge of Glory" и "Yoü and I". Именно Born This Way е тавата, определяна от критиците като най-скандалният запис, създаван до момента от световноизвестната дарк поп дива. Още преди неговото издаване ексцентричната звезда оголи задните си части пред света и сподели пред всички свои фенове в социалните мрежи: "Аз съм красива по свой начин, защото Бог не прави грешки, аз съм на правилния път. Родена съм така".

Уникалното шоу на мегазвездата, което мина с огромен успех в Азия и Австралия и остави публиката в екстаз бавно, но сигурно, се приближава към Европа. Lady Gaga е избрала София за първа спирка от европейското си турне. Предстои събитие, което никога няма да забравите, обещават организаторите на шоуто, което ще се състои на 14 август на стадион "Васил Левски".

Билетите за концерта на Лейди Гага могат да бъдат закупени от касата на Тикетпро в Билетен център НДК, касата на Арена Армеец, онлайн на www.ticketpro.bg и от касите в партньорската мрежа на Тикетпро.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Д.

    0 0 Отговор
    Ураааа! ГАГА ИДВА!!!!
    Гага е изключителна певица, един от най-красивите и мощни гласове в попа, много креативна и емоционална, има дълбок интелект, сама си свири на пиано и сама си пише песните, (за разлика от Мадона) самият Джорджо Армани ѝ прави облеклата...по душа е прекрасна- топла, състрадателна, земна... не е студена и пресметлива кокона, като Мадона. За мен концертът ѝ в София е шоуто на десетилетието. УАУ!!!
  • 2 littlehebi

    0 0 Отговор
    Стоян Д. , от кой град си?