Last news in Fakti

10 Април, 2012 18:18 1 605 2

До 200 лв броим за концерта на Лейди Гага

  • лейди гага-
  • софия-
  • концерт

От 70 лв до 200 лв ще струват билетите за шоуто на шантавата Лейди Гага в София. Екстравагантната певица ще излезе за първи път пред българска публика на 14 август. За концерта на поп дивата изтече информация по-рано в медиите, но днес организаторите от Sofia Music Enterprises официално обявиха, че тя идва. Гага започва европейското си турне именно от София.

Билетите са в продажба от 27 Април 2012 от 10.00 наwww.ticketpro.bg.

Петкратната носителка на „Грами“,тази пролет триумфално се завръща на сцената с The Born This Way Ball. В това съвсем ново шоу GAGA представя песните от новия си албум Born ThisWay, a същи и музика от предишните два The Fame и The Fame Monster.Турнето The Born This Way Ball, ще започне на 27ми Април от Сеул, Южна Кореа.

Днес, The Born This Way Ball обявява концертите в 21 Европейски града, след огромните продажби на билети и феноменален успех в цяла Австралия и Азия, включително и множество концерти с напълно разпродадени билети в Мелбърн, Австралия, Оукланд, Нова Зеландия, Хонконг, Сингапур и др. Европейската част на турнето ще започне на 14 Август в София, България.
 
Съпорт на LADY GAGA за Европейската част на The Born This Way Ball ще бъдат Британската рок банда THE DARKNESS, известни с хита си “IBelieve In A Thing Called Love”. Иавестният DJ ZEDD от Германия, ще се присъедини към турнето на LADY GAGA, като специален гост за концертите в Азия, започващи на 27ми Април в Сеул, Южна Корея и завършващи на 3ти Юни в Джакарта, Индонезия. DJ LADY STARLIGHT, дългогодишен сценичен партньор на LADY GAGA, ще се присъедини като специален гост към концертите в Австралия, Нова Зеландия и Европа.
 
Последното турне на LADY GAGA – The Monster Ball – плени публиката по целия свят, получавайки възторжени ревюта във всеки град. Вестник Sunго нарече „Най-доброто шоу на живо, което ще видите тази година.”, а Pollstar Concert Industry Awards го обяви за Шоуто на годината.

„The House of Gaga и аз работихме месеци за създаването на грандиозната сцена за новото турне.” споделя Мама Чудовище. „THE BORN THIS WAY BALL е електро-метъл-поп опера, приказка за Началото, за генезиса на Kingdom ofFame. Разказва за това как сме се родили и как ще умрем празнувайки.”
 
Born This Way Ball ще бъде първото турне на LADY GAGA след излизането на албума и Born This Way, през Май 2011, от който са продадени почти 6 милиона копия по целия свят. Албумът излиза непосредствено след спечелилите Grammy предишни албуми The Fame Monster 2009 и The Fame 2008. Общо The Fame и The Fame Monster са продали 15 милиона копия. Продажбите на LADY GAGA от албуми и хит сингли надхвърлят 65 милиона копия.
 
Списание Forbs обявява GAGA за най-влиятелната жена в света за 2011. Тя беше включена в топ 100 на списание Time за най-влиятени личности в света за 2010. С 2.2 милиарда гледания на клиповете и в интернет GAGA е от най-влиятелните артисти в дигиталния свят. Тя има над 49 милиона харесвания на страницата си във Facebook и над 21 милиона последователи в Twitter.LADY GAGA е единствения артист в дигиталната ера, постигнала продажби от 5 милиона копия само с първите си два хита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил

    0 0 Отговор
    хаха може и да идат 700-800 човека,колкото да избият некви комлекси "видиш ли дал съм 200 лева за билет,не съм ли баровец ".
  • 2 RIP

    0 0 Отговор
    И 10 лв. няма да дам за тая.Хората в България едвам,едвам свързват двата края,а тая концерт ще ми прави.Да си седи там където е.