Last news in Fakti

24 Април, 2012 20:05 2 618 1

Краси Радков на мястото на Халваджиян

  • краси радков-
  • халваджиян-
  • "българия търси талант"

Един от най-любимите български комедийни актьори - Краси Радков, сяда до Хилда Казасян и Любен Дилов-син в журито на "България търси талант" от днес, 24 април, от 20 ч. по bTV. Във втората полуфинална надпревара участие ще вземат 10 нови кандидати за титлата "талант на България”.  Кои ще са изпълнителите, които ще се подготвят за големия финал заедно със спортен клуб "Орел” и Илия Маринов, които продължават напред след първия полуфинал, пък ще стане ясно в четвъртък, 26 април, от 21 ч., съобщи bTV.

Междувременно, стана ясен и първият "полуфиналист” от играта на talant.btv.bg, който ще се бори за титлата "УЕБ талант на България” и това са момичетата от Варна - Rio Crew .

Във вторник битката при талантите е между звездният отбор на Стара Загора "Скери Шадоус", красивата и талантлива певица Мария Драгнева от Добрич и неотразимият танцов дует от Варна - Станимир и Лора. Музикалните изпълнения във втория полуфинал ще бъдат допълнени още и от момчето от Перник, което не говори с морето, а на арабски - Борислав Томов, музикантът от София, който може всичко - Васко Иванов, както и фолклорната гордост на Търговище "Шарено герданче”.

Към богатото разнообразие от таланти ще се присъединят царете на опасните номера "Дуо Миракъл”, а дали отново ще се появят с питони на сцената все още остава загадка, модната сензация от Бяла Черква Деян Гарибов, който може да облече една дама за 3 минути, комикът от Скравена, който може да съсипе всеки човек от смях - Сашо Христов, както и човекът, който има какво да покаже и на Жан Клод Ван Дам - Георги Василев.

Как този странен състав ще се отрази на Хилда Казасян, дали тя отново ще избяга от мястото си при изпълнението на "Дуо Миракъл” и ще се поддаде ли на ухажването на Георги Василев - ще видим тази седмица в "България търси талант”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОшО

    1 0 Отговор
    Удри Баце!