Last news in Fakti

26 Април, 2012 18:55 9 540 2

Аксиния и Асдис Ран събраха мъжките погледи на парти

  • playboy-
  • десет годишнина-
  • аксиния-
  • асдис ран

Аксиния Ченкова събра мъжките погледи с предизвикателна рокля на пищно парти по случай 10-годишнината на българското издание на Playboy, съобщи Дир.бг.
Певицата е на корицата на най-новия брой на списанието и не пропусна да раздаде автографи на партито. От известните носителки на титлата Playmate на партито се появи единствено Златка Димитрова, а с прекрасно настроение и дантелени чорапи блесна наскоро разделената със съпруга си Асдис Ран.

Създателят на Playboy Хю Хефнър отправи специално послание към българското издание навръх 10-ия му рожден ден. „Голямо удоволствие е да поздравя Playboy България за десетата годишнина. Горд съм, че вие играете важна роля в утвърждаването на свободата на словото, свободата на избора и свободата на печата. Това са важни теми за мен и за Playboy”, заяви Хю от огромната видеостена.

Медийният експерт доц. Георги Лозанов, който също бе част от гостите на събитието, побърза да отбележи, че Playboy е изиграл решаваща роля в това голото българско тяло да не се вкара в чалгаджийско-мутраджийската култура. „В известен смисъл, Playboy е малко като чистач – хем показва еротичната страна на живота, хем го прави през филтрите на една естетика”.

Главният редактор на Playboy Ивайло Цветков-Нойзи пък заяви, че голямата му мечта е родният читател да започне да вижда еротичното не само в сесиите, но и в четенето, и добави: „Playboy реално е единственото списание, което произвежда звезди. Ние превръщаме пепеляшките в принцеси, а принцесите – в истински звезди”.

В Sofia Life Club освен известни красавици, се вихреха и куп предизвикателни момичета, а около тях се забавляваха Динко Динев, Христо Сираков, Емил Кошлуков, Любен Дилов – син, Ники Кънчев, Денис и Звезди от „Ахат”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Марков

    0 0 Отговор
    Динко Динев, Христо Сираков, Емил Кошлуков, Любен Дилов – син, Ники Кънчев тези и без да ги споменават са там.Кои скрихте и не казахте, че са там много Ви е страх.