Last news in Fakti

29 Април, 2019 07:00 3 747 0

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2019 г.

  • хороскоп

Спокоен и хармоничен ден за повечето зодии

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Споделете любовта в сърцето, всичко останало ще се нареди само. Вложете радост, мисъл и грижа във всичко, което правите, не мислете за резултата, той ще дойде прекрасен и вдъхновяващ. Просто бъдете генератор на щастие и светът ще е прекрасен!

Телец

Днес всичко видимо ще изглежда спокойно и хармонично, но ще усещате скритите подводни течения. Важното е да знаете вашата посока накъде е и да си я следвате, насочвайте течението.

Близнаци

Днес може да попаднете на обидчиви и раздразнителни люде, но това не бива да ви притеснява. Всеки си носи някаква дълбока травма от детството. Ако можете да разведрите обстановката с някоя шега, ако ли не - по-добре си замълчете.

Рак

Ще се окаже, че разполагате с повече средства, отколкото предполагате. Не бързайте да се хвалите наляво и надясно, защото имате доста завистници. Добре е да помислите да вложите малко пари за жилището си, скоро ще ви потрябват.

Лъв

Днес ще е важно да се чувствате лично ангажирани във всичко, с което се захванете. Може да вкарате известен драматизъм, но пък ще изиграете невероятно представление. Отиват ви главните роли.

Дева

Идеален момент да тръгнете нанякъде. Душата ви жадува за нови впечатления, дайте ѝ ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света и тези, които ви познават има да се чудят какво ви се е случило.

Везни

Порадвайте се на близките си през този ден. Онова, което ви притеснява от доста време най-сетне ще намери своето разрешение. Ако имате възможност да бъдете на свеж въздух, това наистина ще ви зареди с енергия за през цялата следваща седмица.

Скорпион

Една кратка екскурзия със семейството е доста добро решение за днешния ден. Едва ли ще имате много време да скучаете, защото твърде много хора ще се сетят за вас. Не пропускайте да изпълните, онова което сте обещали.

Стрелец

Денят наистина е за почивка. Помечтайте си, помързелувайте, съберете сили за през седмицата. Не прекалявайте с похапването, по-добре излезте и се разходете. Ако вечерта си поканите и приятни гости ще се почувствате напълно отпочинали.

Козирог

Ден за оттегляне. Намерете време да се усамотите, да презаредите батериите. Просто се оставете на спокойствието да ви обземе, без да анализирате, без да обмисляте, просто бъдете във връзка със себе си.

Водолей

Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че винаги ще успявате да печелите първенството, но необходимо ли е да го демонстрирате непрестанно?

Риби

Каквото и да правите днес, ще изглежда несериозно. И за да не се разочаровате и да не страдате, най-добре изкарайте този ден във веселба и забава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА