Last news in Fakti

30 Април, 2019 07:00 3 719 0

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2019 г.

  • хороскоп

Работа и действие за Раците и Девите

Вашият хороскоп за днес, 30.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Инициативността ви и желанието ви за изява може да се сблъскат с незаинтересоваността на висшестоящите. Не се отказвайте от намеренията си, ако е нужно потърсете подкрепата на професионални организации.

Телец

Грижите и проблемите около дома ви ще се увеличат, все има още нещо, което желаете. Не пренасяйте проблемите си от работа у дома, само ще нагнетите обстановката, има достатъчно други теми за разговор.

Близнаци

Подредете си отрано нещата, за да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, онова което ви казват. Денят би могъл да е много успешен, ако сами не си поставяхте капани поради разсеяност.

Рак

Работа и действие ви чакат днес. Не вършете нещата механично, не си създавайте допълнителна работа, просто бъдете наясно каква е крайната цел и я следвайте.

Лъв

Малко наивни ще сте днес, особено в любовта. Така е, вашата тактика е искреността и с нея обезоръжавате хората. Днес избягвайте да рискувате по финансови въпроси, бъдете самонадеяни на други поприща. Определено ще пръскате повече, отколкото имате, а това не е добре в дългосрочен план.

Дева

След почивката вече не ви свърта на едно място, не се притеснявайте все ще се намери кой да ви ангажира вниманието. Мислите за служебни неща може своевременно да стъжнят доброто ви настроение, но щом сте такива работохолици...

Везни

Със своя чар днес може да постигнете невероятни неща. Покажете загрижеността си към другите, бъдете мили и сговорчиви, агресивният подход не е толкова модерен. Просто бъдете много деликатни.

Скорпион

Има какво да се направи по финансовото ви състояние. Бъдете активни, търсете алтернативи и съставяйте план за действие. Важна е собствената ви инициатива.

Стрелец

Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте личен ангажимент заради служебни въпроси, защото после може горчиво да съжалявате.

Козирог

Не пренебрегвайте всичко заради работата си, все пак имате и личен живот. Добре е да помислите за разтоварваща диета, а не да доизяждате всичко, което е изостанало.

Водолей

Мислите за любим човек ще ви поддържат бодри, но може да сте малко разсеяни на работното си място. Любовта ще ви вдъхва нови идеи и е добре, ако се опитате да ги реализирате.

Риби

Добре е да сте по-сдържани в изказванията си. Има хора, които искат да ви злепоставят, така че трябва да сте внимателни къде и с кого какво споделяте. Заключвайте си къщата и скрийте добре ценните вещи, за да не викате дявола, както се казва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА