Last news in Fakti

2 Май, 2019 07:00 21 730 1

Вашият хороскоп за днес, 02.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Майско настроение за Близнаци, безценно време за Стрелец.

Вашият хороскоп за днес, 02.05.2019 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните. Може би е време да включите и търпимостта в качествата си. Бъдете по-наблюдателни спрямо другите.

Телец

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое си струва да бъде свършено и кое само ще ви натовари. Не се опитвайте да направите всичко сами освен това. Работете умно.

Близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас. Интересни предложения и шанс да представите най-чудесните си качества. Само внимавайте с обещанията, преценявайте правилно силите си. Не обещавайте нещо просто от вдъхновение, вложете и рационалност.

Рак

Често пъти човек не си дава сметка колко силно са му повлияли първите години в семейството, маниера и поведението на родителите. Хубав момент да погледнете назад и навътре към себе си. Ден, в който да прецените кое си струва да запазите.

Лъв

Безценни са майските дни, толкова много живот и надежда носят в себе си. А те ще ви донесат и безценна информация. Просто бъдете с отворени сетива, изучавайте света.

Дева

Претоварвате се повече от необходимото и това неминуемо започва да се отразява на здравето ви. Отделете време и за самите себе си. Спомняте ли си какво наистина искате и кое е онова, което кара сърцето ви да пее?

Везни

Не бъдете капризни повече от необходимото. Всяка претенция има смисъл до определен момент, след това вече спира да бъде забелязвана. Обърнете внимание на себе си, от какво имате нужда, какво храни душата ви и ... се нахранете с красота.

Скорпион

Дори за вас, с вашите невероятни способности да разчитате емоциите на другите, ще има известни предизвикателства днес. Важно е да се стремите към обективни изводи и решения.

Стрелец

Приятелите правят живота не само по-прекрасен, те го изпълват със смисъл, а днес и с чудесни идеи за забавления. Безценно време е това.

Козирог

Контролът е важен и ваш движещ мотив. Изобщо контролът е необходим, но също е нужно и понякога да давате път и на емоцията. Бъдете справедливи със себе си.

Водолей

Светът е необятен и никой друг не го разбира по-добре от вас. Освободете бремето на тежките мисли и притеснения. Вижте как Слънцето и изгрява и на вашата уличка.

Риби

Странен, на моменти дори малко драматичен ден. Все пак всичко е само в собствения ви ум, нали така? Намерете време за отпускане и релакс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коректора

    8 1 Отговор
    Защо ги пускате тези статии всеки ден само Абите барута.Който иска ще влезе в подобни сайтове и ще чете или оная статия за прическите на "катериците" ми и там е същото :) !!!!Пускайте нещо по смислено.