6 Май, 2019 13:35 36 550 24

Слави Трифонов спасил от мизерия наш актьор

  • мариан бачев-
  • слави трифонов-
  • актьор-
  • шоуто на слави

Актьорът Мариан Бачев признава, че Слави го избавил от безработицата

Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С присъединяването си към звездния екип на шоуто през 2007 г., актьорът възродил кариерата си и се завърнал на театрална сцена. Това призна самият той, като не спести подробностите как доста дълго време бил без работа и дори се записал в Бюрото по труда.

Одисеята на Мариан Бачев започва след напускането му от Театър "София" през 2005 г. Актьорът сам пожелал да се раздели с колегите си, а причината била несъгласието му с управлението на театъра. "Цялата ситуация беше несправедлива", казва Мариан Бачев и допълва, че доста дълго време не минавал покрай Театър "София". "Ситуацията", както я нарича, го научила да се старае да приема работата си професионално, а емоциите да запази само за сцената. Когато напуска доброволно, Мариан бил убеден, че лесно ще си намери работа в друг театър. Все пак имал няколко награди, както и номинации за "Аскеер". Но не се случило така. Близо две години той се занимава най-вече с озвучаване на филми, което се оказва недостатъчно, за да подсигурява семейния бюджет. Затова Мариан, който от 18 години се радва на любов и хармония с колежката си Милена Видер, се принудил да се обърне към държавата.

"И аз се записах с малцинствените групи в "Бюрото по труда". Жената от "Бюрото по труда", като ме видя, каза: "Ама, моля ви се! Аз съм ви гледала в театър "София". Толкова много ви харесвам... Не мога да ви намеря работа като актьор." Казвам: "Ами, да, предполагам, че няма да може да ми намерите, но все пак, нали някакви права имам?", споделя Мариан. 9 месеца получава минимална помощ за безработни и казва, че наистина разчитал на тези пари.

Съдбата му дава нов шанс чрез Слави Трифонов. Актьорът се присъединява към екипа на шоуто му през 2007 г., с което рестартира кариерата си. Мариан става популярен, вратите на театрите отново се отварят за него, получава повече покани да озвучава филми, както и да работи в радиотеатър. И всичко това, след като получил възможност да разгърне таланта си в "Шоуто на Слави".

"Телевизията винаги е била огромна платформа. Аз съм сигурен, че има много актьори, които имат като моите или по-добри качества, но хората не са ги видели. Докато аз съм вече 12-та година в "Шоуто на Слави", където работя с много голяма група професионалисти и с възможност за изява, която ти дава тази добавена стойност", споделя Мариан Бачев, който на 8 юли ще навърши 43 години.

Днес той се радва на претрупана програма, а сред ангажиментите му е работата в театралната школа за деца и тийнейджъри, която откриват преди време с жена му Милена Видер. С нея са заедно вече 18 години, имат две дъщери и все пак нямат брак.

"Не го приехме като необходимост... Когато нещо е задължение, много ме притеснява, защото подписът няма да промени нищо, нито отношението ми към нея, нито към децата", споделя Мариан и допълва, че обича жена си така, както в първия ден от връзката им. А тя започва покрай работата им по представлението "Синята стая". Тогава Милена имала обожател, който често ѝ правел романтични изненади, за да спечели благоволението ѝ.

"51 червени рози на служебния вход на театъра… Това просто много ме натегаше!", казвал е през смях Мариан. Той доста дълго ухажвал Милена, преди тя да склони да му даде шанс. Двамата живеят от години под един покрив, но неофициално, пише "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТЕВ

    63 18 Отговор
    БРАВО СЛАВИ.....!!!!!!
  • 2 дообре

    68 50 Отговор
    Това е малко FAKE NEWS.Слави е всичко друго но не и благороден.Просто е видял потенциална печалба в този човек.

    Коментиран от #5

  • 3 Давид

    58 62 Отговор
    Слави е един болен човек без семейство . Ролята му е да опростачва населението . Капиталист . Не го излъчвайте като спасител , той е разрушител на морални и семейни ценности . Това му е ролята в играта на ДС . С обругаването му те пак печелят на тихия фронт . Ще докарат новите бандити с любезното съдействие на същата банда от ДС .
  • 4 Фактик

    91 28 Отговор
    Кой каквото ще да говори, Славчо е човек и е помогнал на много хора.

    Коментиран от #6

  • 5 Гост

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "дообре":

    Е и? Ами да я бяха видели и другите. Принципната основа на работодател работник е бизнес интреса.
  • 6 Давид

    32 27 Отговор

    До коментар #4 от "Фактик":

    Да верно е . Помогнал е на пияници като Годжи .
  • 7 Фукарията

    35 6 Отговор
    Ами той ги събира такива, че после цял живот да мислят, че са му задължени..! А адаша си е доста добър човек и в живота и на сцената...!
  • 8 Давид

    35 16 Отговор
    Хайде да поговорим за президентска република без Румен Радев . Начело да е Ренета Инджова . Жена - честна , без пенсия не се продала на либералите като Кристалина Георгиева , Бойко , Доган или международната банда . Да видим задкулисието на колко хора ще разреши да гласува за този вот .
  • 9 БАРО

    9 5 Отговор
    Популярна селска реплика аха ти да видиш Хайде наздраве
  • 10 ПернишкиО

    10 5 Отговор
    УеУеее СУави е гоУем !!!!!!!! бра вус !!!!!!!!!!!
  • 11 vasik atanasova

    11 29 Отговор
    кой му каза на този че е актьор ?
  • 12 Гошо Китай

    24 9 Отговор
    Стига завист/злоба/ БЕ "хора"
  • 13 аре молим ви се

    18 13 Отговор
    "Спасил" един, а колко е разсипал ?
  • 14 Масон

    15 15 Отговор
    Да бе ей сега , велика новина за тоз селтак , дето само се мисли за велик , с тъпо , просто , помиярско , чалгарско ,селско, дебилно шоу.
  • 15 Басри

    18 5 Отговор
    Мали кви злобари и завистници живеят измежду нас..... Тези хорица трябва да мразят и себе си и семето си...... Толкова са малки, нищожни, зли.....
  • 16 Нора Ананиева

    13 5 Отговор
    Плешивия светец и месия,алелуя!
  • 17 КОЧА

    2 5 Отговор
    това са клошари обикалят от град на град - да си тьрсят кьсмета -СЕЛЕНДУРИ -- КОЙ ГО ЗНАЕ ОТ КЬДЕ Е ПРИСТИГНАЛ И НАКЬДЕ ЩЕ ОТИДЕ АКО СЕ НАЛАПА С ПАРИЧКИ .. ИЛИ ЩЕ ГО ПРЕЧУКАТ В НЯКОИ ТЬМЕН ЬГЬЛ ..........................
  • 18 Ццц

    6 11 Отговор
    Мариан Бачев е някаква имитация на актьор.По-слабичък от него , в момента по телевизиите няма !Слави , този път наистина е направил добро !
  • 19 Руууу.....

    3 4 Отговор
    Туй са еврейска пасмина....ЕЙЙЙЙ....И ДВАМАТА СА ЕВРЕИ..ЕВРЕЙ СА.РВРЕИ СКРИТИ.КРИПТО.
  • 20 Еркеч

    4 9 Отговор
    този няма талант никъв,затова останал без работа,а слави го взел...на слави със тоя и със тези сценаристи бездарни тежко му.
  • 21 гринго

    10 5 Отговор
    имаше едно шоу на големия Тодор Колев ,, Как ще ги стигнем в америка,, а тоя боклук Слави му открадна шоуто и го направи ,,шоуто на слави,, за това никога не е канил тодор колев в шоуто си
  • 22 Елена

    16 7 Отговор
    Колко сте нещастни! Слави дали ви харесва или не , е институция! И той си има свойте недостатъци- човек е все пак! Относно Мариан Бачев- един невероятен актьор ! Целият състав от шоуто са професионалисти !
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    А сега на борсата за търсене на работа че тоз как дочух спирал шоуто.
  • 24 Яна Гълъбова

    1 0 Отговор
    Сляви е добър човек! Слави е отличен бизнесмен! Намерил е пътя ,който да го балансира между духовното и материалното! По вечето хора му завиждат и омаловажават таланта му да пее,твори и ръководи успешно и супер професионално такъв голям екип . В добре смазаната машина на екипа му се дава чудесен форум за изява на много български таланти. Това му прави чест! И когато печели пари с труд и идеи, не бива да му се подиграват хора световно неизвестни и непостигнали нищо в живота си! Така,че аплодисменти за шоуто за Слави и екипа му,и дано да е пак така успешен в ново поприще и амплоа! Респект!