Last news in Fakti

5 Май, 2012 01:04 5 820 9

Мъжете изчезват

  • мъже-
  • жени-
  • секс-
  • пол

Психолози и социолози отбелязват, че съвременните мъже все повече заприличват на жени, което има своите плюсове и минуси, показва ново проучване, цитирано от БГНЕС.

Експерти откроиха някои от най-характерните черти на съвременния мачо, взети назаем от противоположния пол. На първо място работохолизмът. Все повече мъже стават кариеристи, които не се интересуват от любовта и семейството. Мъжете не искат да бъдат подвеждани от чувствата и за да избегнат това стоят далеч от жените. Статистиката показва, че 15% от връзките се разпадат, заради работата.

Двата пола си разменят местата и по отношение на децата. Мъжете все по-често си стоят вкъщи и отглеждат потомството, докато жените ходят на работа. Картинката се променя и днес съпругите въртят бизнеса, докато мъжете домакинстват. За щастие учените отбелязват, че благодарение на модерните технологии, всяка двойка може да има деца на по-късен етап от живота си. Проучване на мнението на силния пол показва, че повече мъже са готови да станат бащи след 35-та година. В това отношение двата пола са на едно и също мнение.

Освен това господата са започнали по-често да посещават салоните за красота, харчат много повече пари за нови дрехи и козметика.....

Но всичко това е в реда на нещата, донякъде. Специалистите откриват също, че мъжете на съвремието преминават през т.нар. "критични дни". Те все по-често се изнервят за щяло и нещяло, оплакват се за психическото си състояние и се нуждаят от подкрепа, което преди време не им беше присъщо. По-интересното е, че сексът за мъжете вече е на по-заден план..., което е много тревожно!

Все повече мъжете отказват да правят секс с половинката. Това за съжаление е свързано със стреса, нездравословния начин на живот, лошите навици и липсата на сън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маргарит Цветков

    1 2 Отговор
    Това проучване за САЩ, Канада или Холандия е?
  • 2 comment

    1 0 Отговор
    И за трите, дядо попе, и за трите...
  • 3 ВИП АМГ

    0 2 Отговор
    palna glupost
  • 4 Кирил Червенков

    0 2 Отговор
    XA-xa-xa- nqma takova nesto
  • 5 йордан иванов

    1 0 Отговор
    Това си е самата истина и за Бг.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 логобот

    0 1 Отговор
    да.........ба и п...лите ускубани
  • 8 Валери Георгиев

    1 0 Отговор
    докато шоубизнеса толерира азис чая и трамвая мьжете ще изчезват.успеха им заслепява момчетата от шест годишна вьзраст и те в опита си да им подражават стават меки китки .нека управляващите помислят и за това нека наложат акциз от 60% на доходите на определили се като нежни души. все пак те са неспособни да репродуцират нацията и с дьржанието си поддтикват кьм обратно самоопределяне и на подрастващите което топи нацията.така всичко ще си доиде на място азис ще прави св..ки зад петрола на Костинброд.чая ще продава весници и презервативи в тоалетната на НДК. а трамвая ще вьрти манивелата по линия номер 5 и след работа няма да има време да мисли за твърдо мъжко либидо защото ще трупа стаж за пенсия
  • 9 кирил кереков

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    6te ima po ve4e jeni.